Πολιτική

Παναγής Καππάτος-Συγχαρητήρια στον Πρύτανη του Ιονίου Πανεπιστημίου κ. Ανδρέα Φλώρο για την επανεκλογή του

61views

Με την ευκαιρία της εκ νέου ανάληψης των καθηκόντων σας θα ήθελα να σας εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια.

Η επανεκλογή σας αποτελεί αναγνώριση του έργου που έχετε επιτελέσει καθώς και των προσδοκιών που υπάρχουν για την νέα θητεία σας.

Το Ιόνιο Πανεπιστήμιο είναι ένας ζωντανός οργανισμός με διαρκή ανελικτική πορεία από την ίδρυσή του.

Η προσωπικότητα και το έργο σας είναι το απόλυτο εχέγγυο ότι το Ιόνιο Πανεπιστήμιο θα συνεχίσει να βαδίζει στον δρόμο της διάκρισης και θα εξακολουθήσει να κάνει υπερήφανους όλους τους Επτανήσιους.

Η παραγωγή νέων επιστημόνων και το ερευνητικό του έργο είναι αξιοπρόσεκτα και αποδεικνύουν την άρτια δουλειά και τις προσπάθειες που γίνονται από πλευράς καθηγητών και προσωπικού.

Είμαι βέβαιος ότι θα δώσετε τον καλύτερό εαυτό σας για την προαγωγή του Ιονίου Πανεπιστημίου και της θέσης του.

Παραμένω στη διάθεσή σας για τη συνέχιση της εποικοδομητικής συνεργασίας μας προς όφελος της επιστημονικής και ερευνητικής κοινότητας, αλλά και ολόκληρης της κοινωνίας της Κεφαλονιάς, της Ιθάκης και των Επτανήσων.

Εύχομαι καλή δύναμη και μια παραγωγική θητεία τόσο σε εσάς όσο και στους αντιπρυτάνεις συνεργάτες σας.

 

Παναγής Καππάτος

Βουλευτής Κεφαλονιάς & Ιθάκης

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.