Πολιτική

Παναγής Καππάτος-Συγχαρητήρια στον νέο Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων – Ισχυρή η σχέση εμπιστοσύνης του Πρωθυπουργού με την Τοπική Αυτοδιοίκηση

242views

Συγχαρητήρια στον νέο Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων – Ισχυρή η σχέση εμπιστοσύνης του Πρωθυπουργού με την Τοπική Αυτοδιοίκηση

 

Με αφορμή την ολοκλήρωση των Περιφερειακών Εκλογών θα ήθελα να συγχαρώ τον νέο Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων Γιάννη Τρεπεκλή και τους νέους περιφερειακούς συμβούλους που εκλέχτηκαν.

Εύχομαι καλή επιτυχία στο σημαντικό έργο τους για την ανάπτυξη των Ιονίων Νήσων και είμαι βέβαιος ότι μαζί μπορούμε να αναπτύξουμε μια εποικοδομητική συνεργασία για την υλοποίηση έργων και υποδομών, επιλύοντας παράλληλα προβλήματα που ανακύπτουν.

Όπως έχω δεσμευτεί ως Βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης βρίσκομαι πάντα στο πλευρό της αυτοδιοίκησης Ά και Β΄βαθμού. Η σχέση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και της Νέας Δημοκρατίας με τον χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης ήταν και παραμένει ισχυρή προς όφελος των Κεφαλονιτών και Θιακών συμπολιτών μας.

Παναγής Καππάτος

Βουλευτής Κεφαλονιάς & Ιθάκης

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.