ΟικονομίαΠολιτική

Παναγής Καππάτος – Στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» με 1.243.000 ευρώ έργα για τους Δήμους Σάμης και Ιθάκης

170views

Στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» με 1.243.000 ευρώ ο εξοπλισμός Πολιτικής Προστασίας και Δημόσιας Υγείας του Δήμου Σάμης και η προμήθεια ηλεκτρικών οχημάτων του Δήμου Ιθάκης

Με απόφαση του Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών κ. Στέλιου Πέτσα, εντάσσονται νέα έργα προϋπολογισμού 1.243.000 ευρώ για την Κεφαλονιά και την Ιθάκη στο αναπτυξιακό πρόγραμμα για την Αυτοδιοίκηση «Αντώνης Τρίτσης» του Υπουργείου Εσωτερικών.

Συγκεκριμένα εντάσσονται δυο ακόμα έργα για το Δήμο Σάμης και το Δήμο Ιθάκης:

Αναβάθμιση Εξοπλισμού και Υπηρεσιών Πολιτικής Προστασίας, Δημόσιας Υγείας και Τουρισμού του Δήμου Σάμης, με προϋπολογισμό 669.600 ευρώ, στην πρόσκληση ΑΤ08 SMART

Προμήθεια Ηλεκτρικών Οχημάτων για το Δήμο Ιθάκης, με προϋπολογισμό 573.547 ευρώ, στην πρόσκληση ΑΤ12 ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗ

Συγχαρητήρια σε όσους εργάστηκαν στην πρωτοβάθμια τοπική αυτοδιοίκηση για την προετοιμασία της ένταξης των έργων. Ευχαριστώ τον Αναπληρωτή Υπουργό κ. Πέτσα για τη σταθερή στήριξη των νησιών μας.

Παναγής Καππάτος

Βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.