Πολιτική

Παναγής Καππάτος -Σημαντική εξέλιξη στον οδικό άξονα Αργοστόλι- Πόρος

183views

Ένα βήμα ακόμη πιο κοντά στη δημοπράτηση του  εθνικού έργου του οδικού άξονα Αργοστόλι -Πόρος. Με απόφασή που υπέγραψε ο γενικός διευθυντής χωροταξικής, περιβαλλοντικής και αγροτικής πολιτικής της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου Δ. Παναγιωτόπουλος εγκρίθηκαν οι περιβαλλοντικοί όροι του έργου «Βελτίωση του οδικού άξονα Αργοστόλι Πόρος με φορέα υλοποίησης την ΕΥΔΕ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΚΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ.

Η εφαρμογή των περιβαλλοντικών όρων αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για την ανάπτυξη του εν λόγω έργου.  Η εξέλιξη αυτή επιτρέπει τη συνέχιση της διαδικασίας του σταδίου των απαλλοτριώσεων έτσι ώστε να δημοπρατηθεί το επόμενο διάστημα. Επιπλέον αποτελεί πολύ σημαντικό βήμα προς την υλοποίηση του οδικού άξονα, που ο προϋπολογισμός του ξεπερνάει τα 55.000.000 ευρώ.

 

Η αναβάθμιση της οδικής σύνδεσης μήκους 37 χιλιομέτρων έχει έντονο αναπτυξιακό πρόσημο, καθώς θα διευκολύνει και θα επιταχύνει την ασφαλή μετακίνηση κατοίκων, επισκεπτών και εμπορευμάτων του νησιού μας.

 

Παναγής Καππάτος

Βουλευτής Κεφαλονιάς & Ιθάκης

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.