Πολιτική

Παναγής Καππάτος- Ομιλία στην Ολομέλεια για το Σχέδιο Νόμου του Υπουργείου Δικαιοσύνης που αφορά τους πληγέντες συμπολίτες μας στη Θεσσαλία

71views

Ομιλία στην Ολομέλεια της Βουλής για το σ/ν του Υπουργείου Δικαιοσύνης που αφορά τις πληγείσες περιοχές της Θεσσαλίας

 

Σήμερα στη Βουλή στη συζήτηση της Ολομέλειας για την ψήφιση του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Δικαιοσύνης για την «Κύρωση της από 10.09.2023 Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου Επείγουσες διατάξεις για την αναστολή μέτρων αναγκαστικής εκτέλεσης και τη μετάθεση της ημερομηνίας ανακήρυξης συνδυασμών για τις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023 στην Περιφέρεια Θεσσαλίας (Α150)».

Στην ομιλία μου τόνισα ότι η Κυβέρνηση και ο Πρωθυπουργός θα συνεχίσουν με γρήγορες ταχύτητες για να ορθοποδήσει η Θεσσαλία.

Σε σαράντα μόλις μέρες μετά το κατακλυσμιαίο άνευ προηγουμένου φαινόμενο και την θεομηνία Daniel έχουν καταβληθεί 66 εκατομμύρια ευρώ σε 14.500 πληγέντες συμπολίτες μας, σε χρόνους ρεκόρ που δεν έχουν καμία σχέση με το παρελθόν, αλλά και το μέγεθος της καταστροφής.

Είναι ανάγκη η Θεσσαλία να συνεχίσει την πορεία ανάπτυξης που είχε όλα αυτά τα χρόνια. Αυτό θα πετύχουμε προσπαθώντας όλοι μαζί, συναισθανόμενοι απόλυτα τη δεινή κατάσταση των θεσσαλών συμπολιτών μας και με σεβασμό απέναντι στην ανακούφιση των πληγέντων, ανεξάρτητα από πολιτικά κριτήρια των εκπροσώπων της αυτοδιοίκησης.

Δείτε την ομιλία μου και το βίντεο στους συνδέσμους:

https://shorturl.at/lrDX6

https://shorturl.at/JMQV8

Παναγής Καππάτος

Βουλευτής Κεφαλονιάς & Ιθάκης

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.