Πολιτική

Παναγής Καππάτος-Ξεκινά η αποκατάσταση του εμβληματικού κτιρίου του Μηχανουργείου ΕΠΑΛ στο Ληξούρι

75views

Ξεκινά η αποκατάσταση του εμβληματικού κτιρίου του Μηχανουργείου ΕΠΑΛ στο Ληξούρι

 

 

Με ιδιαίτερη ικανοποίηση ενημερώθηκα για την σημερινή απόφαση του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών κ. Χρήστου Σταϊκούρα αναφορικά με την μελέτη επισκευής και αποκατάστασης του κτιρίου του Μηχανουργείου του ΕΠΑΛ Ληξουρίου.

 

Ολοκληρώνεται μια μακρά διαδικασία που αποσκοπεί στην αποκατάσταση ενός εμβληματικού κτιρίου του τόπου μας, που από τους σεισμούς του 2014, είχε χαρακτηριστεί ακατάλληλο για χρήση.

 

Με την σημερινή υπογραφή λύνεται ένα χρόνιο πρόβλημα που τόσο είχε ταλανίσει το κτίριο και αποδίδεται ένας χώρος στην τεχνική εκπαίδευση και τους μαθητές του ΕΠΑΛ Ληξουρίου που είχαν στερηθεί τα προηγούμενα χρόνια.

 

Ευχαριστώ θερμά τον Υπουργό για την διευθέτηση του μείζονος προβλήματος του σχολικού κτιρίου αλλά και του συνόλου της τοπικής κοινωνίας.

 

Παναγής Καππάτος

Βουλευτής Κεφαλονιάς & Ιθάκης

 

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.