Πολιτική

Παναγής Καππάτος- Η Κυβέρνηση στηρίζει την Ιθάκη και την ποιότητα ζωής των κατοίκων και επισκεπτών της

121views

Η Κυβέρνηση στηρίζει την Ιθάκη και την ποιότητα ζωής των κατοίκων και επισκεπτών της

Με απόφαση του αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών Θεόδωρου Λιβάνιου εγκρίθηκε επιχορήγηση ύψους 3.200.000 ευρώ σε 31 Δήμους σε ολόκληρη τη χώρα. Ανάμεσά τους και ο Δήμος Ιθάκης με ποσό 79.985 ευρώ αποκλειστικά και μόνο για την κάλυψη δαπανών λειτουργίας του εργοστασίου αφαλάτωσης ύδατος που διαθέτει.

Η Κυβέρνηση με σταθερό ενδιαφέρον στηρίζει έμπρακτα και με συνεχείς χρηματοδοτήσεις την προσπάθεια που έγινε τα προηγούμενα χρόνια για την επίλυση του υδατικού προβλήματος του νησιού. Ας μην ξεχνάμε ότι οι κάτοικοι και οι επισκέπτες της Ιθάκης απέκτησαν νερό σε 24ωρη βάση το καλοκαίρι του 2022 έπειτα από συντονισμένες προσπάθειες της άριστης συνεργασίας μεταξύ του Δήμου Ιθάκης και προσωπικά του Δημάρχου κ. Διονύση Στανίτσα με την Κυβέρνηση για την αναβάθμιση των μονάδων αφαλάτωσης, δίνοντας οριστική λύση στο βασικό θέμα της επάρκειας του πολυτιμότερου αγαθού της φύσης.

Η Ιθάκη πορεύεται σταθερά στον δρόμο της ανάπτυξης και στόχος είναι η συνεχής βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων της.

Παναγής Καππάτος

Βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.