ΟικονομίαΠολιτική

Παναγής Καππάτος-Βελτιώνουμε το νομοθετικό πλαίσιο λύνοντας μικρά και μεγάλα προβλήματα των αγροτών μας

171views

Θωρακίζουμε τον πρωτογενή τομέα.

 

Τοποθετήθηκα στην Ολομέλεια της Βουλής επί του νομοσχεδίου του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων για την ενίσχυση της αγροτικής ανάπτυξης.

 

Αν και το παρόν νομοσχέδιο επεξεργάστηκε και κατατέθηκε στη Βουλή πριν τις κινητοποιήσεις των αγροτών, η Κυβέρνηση έδειξε τα αντανακλαστικά της προτείνοντας άμεσα λύσεις στα δίκαια αιτήματα των αγροτών.

 

Το νομοσχέδιο έρχεται να υπηρετήσει την απελευθέρωση των αναπτυξιακών δυνατοτήτων που έχει ο πρωτογενής τομέας, στοχεύοντας στη διαρκή βελτίωση του οικονομικού, περιβαλλοντικού και κοινωνικού αποτυπώματος του, πρωτίστως προς όφελος του αγροτικού κόσμου αλλά φυσικά και της ελληνικής οικονομίας και κοινωνίας.

 

Με βάση τα όσα έχουμε ήδη θεσμοθετήσει την προηγούμενη τετραετία για τους αγρότες και παραγωγούς πατήστε εδώ αλλά και με τις καινοτόμες ρυθμίσεις του νέου νομοσχεδίου όπως η δημιουργία κτηνοτροφικών πάρκων, ο αλιευτικός τουρισμός, το πλαίσιο και τις προϋποθέσεις για παράλληλη παραγωγή αγροτικών προϊόντων και λειτουργία αγροφωτοβολταϊκών, προχωράμε στην επίλυση χρόνιων προβλημάτων της καθημερινότητας των παραγωγών εξασφαλίζοντας την εν γένει βιωσιμότητά τους, ανοίγοντας νέους δρόμους για τους αγρότες μας. Διεκδικούμε ένα καλύτερο μέλλον για τους αγρότες και θα τα καταφέρουμε.

 

Μπορείτε να παρακολουθήσετε ολόκληρη την τοποθέτησή μου στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://shorturl.at/lmoEP

 

 

Παναγής Καππάτος

Βουλευτής Κεφαλονιάς & Ιθάκης

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.