Πολιτική

Παναγής Καππάτος -Ένα γεμάτο διήμερο με σειρά επαφών στην Κεφαλονιά μαζί με την συμπατριώτισσά μας και υποψήφια Ευρωβουλευτή Ελεονώρα Μελέτη

63views

Ένα γεμάτο διήμερο με σειρά επαφών στην Κεφαλονιά μαζί με την συμπατριώτισσά μας και υποψήφια Ευρωβουλευτή Ελεονώρα Μελέτη

 

Με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση υποδεχθήκαμε στην Κεφαλονιά, τον τόπο καταγωγής της, την υποψήφια Ευρωβουλευτή με τη Νέα Δημοκρατία κα. Ελεονώρα Μελέτη.

Η διήμερη παραμονή της κας. Μελέτη στην Κεφαλονιά μας έδωσε τη δυνατότητα να επισκεφθούμε θεσμικούς φορείς και εκπροσώπους της Αυτοδιοίκησης του Νομού μας, καθώς και να συναντήσουμε και να συζητήσουμε από κοντά με πολίτες τόσο στο Αργοστόλι όσο και στο Ληξούρι.

Την Παρασκευή το μεσημέρι επισκεφθήκαμε τον Δήμαρχο Αργοστολίου κ. Θεόφιλο Μιχαλάτο, όπου μεταξύ άλλων  οι συζητήσεις μας επικεντρώθηκαν στις δωρεάν υπηρεσίες που παρέχει το Συμβουλευτικό Κέντρο Γυναικών Κεφαλονιάς, καθώς και σε όλες τις παρεχόμενες υπηρεσίες που παρέχονται στους ευάλωτους συμπολίτες μας, εστιάζοντας στους τρόπους αναβάθμισής τους.

Μετά τη γόνιμη συνάντηση στο Δημαρχείο, ακολούθως μεταβήκαμε στο Γ.Ν Κεφαλονιάς, όπου μας υποδέχθηκε ο Διοικητής κ. Δημήτρης Μαρτίνης, ενώ παράλληλα συνομιλήσαμε και με το ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό του νοσοκομείου.

Το απόγευμα, με την κα. Μελέτη με ιδιαίτερη χαρά συμμετείχα σε μια εξαιρετική συνάντηση-συζήτηση γυναικών στο Λιθόστρωτο Αργοστολίου, η οποία πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με την γυναικεία οργάνωση women act Κεφαλονιάς και την Πρόεδρο κα. Μάγκυ Παπαδάτου, όπου επικεντρώθηκε στα ζητήματα που αφορούν τις δυνατότητες των γυναικών, την ισορροπία στην επαγγελματική και οικογενειακή ζωή, αλλά και τις διεκδικήσεις τους στην αγορά εργασίας.

Ακολούθησε βόλτα στα καταστήματα του Λιθοστρώτου, όπου είχαμε την ευκαιρία να συναντήσουμε από κοντά επαγγελματίες και καταστηματάρχες, ενώ η βραδιά έκλεισε με συγκέντρωση σε κεντρικό ξενοδοχείο με πάρα πολύ κόσμο, φίλους και πολίτες που ήρθαν για να ακούσουν από κοντά την Ελεονώρα Μελέτη και να ενισχύσουν την προσπάθεια της υποψήφιας συμπατριώτισσάς μας.

Σήμερα το πρωί βρεθήκαμε στο Ληξούρι και μαζί με τον Δήμαρχο Ληξουρίου κ. Γιώργο Κατσιβέλη επισκεφθήκαμε το Κέντρο Διημέρευσης Ημερήσιας Φροντίδας Κ.Δ.Η.Φ της Ένωσης ΑμεΑ “Υπερίων”, τον χώρο όπου έφηβοι και ενήλικες εκπαιδεύονται, διασκεδάζουν και αναπτύσσουν τις δραστηριότητες τους.

Με ιδιαίτερη θέρμη-όπως κάθε φορά-μας υποδέχθηκε η πρόεδρος κα. Σοφία Μαροπούλου Ζαφειράτου κάνοντας μια ενημέρωση για τον σκοπό, τις δράσεις τις καθημερινές δραστηριότητες, αλλά και τα μελλοντικά σχέδια του «Υπερίωνα».

Τέλος, πραγματοποιήσαμε επίσκεψη στο Μαντζαβινάτειο Νοσοκομείο Ληξουρίου, συναντώντας την αν. Διοικήτρια του νοσοκομείου κα. Ζωή Μοσχονά, ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, ενώ λίγο αργότερα την αποχαιρετήσαμε και αναχώρησε για την Αγία Ευφημία, τον τόπο καταγωγής της.

Ευχαριστούμε την υποψήφια Ευρωβουλευτή κα. Ελεονώρα Μελέτη που βρέθηκε αυτές τις μέρες στην ιδιαίτερη πατρίδα της, την Κεφαλονιά.

Είναι ιδιαίτερα σημαντικό το γεγονός ότι θέλησε να ενημερωθεί η ίδια διεξοδικά για ζητήματα που απασχολούν τους πολίτες και ιδιαίτερα ευάλωτων ομάδων συμπολιτών μας καθώς και της τοπικής κοινωνίας του νησιού μας.

Οι αποφάσεις που θα παρθούν την επόμενη μέρα στις Βρυξέλλες αφορούν το τι θα γίνει στον τόπο μας, στα νησιά μας, στην πατρίδα μας, γι’ αυτό το λόγο η Νέα Δημοκρατία είναι το καλύτερα τοποθετημένο κόμμα για να διεκδικήσει στις Βρυξέλλες αποφάσεις που τελικά θα είναι προς όφελος όλων των πολιτών.

Της ευχόμαστε από καρδιάς καλή επιτυχία στις Ευρωεκλογές.

 

Παναγής Καππάτος

Βουλευτής Κεφαλονιάς & Ιθάκης

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.