Πολιτισμός

Ο Σύλλογος Φαρακλάτων “Η Εύγερος” Κεφαλονιάς στην γιορτή Τέχνης Art Awards για την Ευαγγελία Παπαναστασάτου

227views

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΦΑΡΑΚΛΑΔΩΝ «Η ΕΥΓΕΡΟΣ» ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑ

ΔΕΛΗΓΙΩΡΓΗ 24-ΑΘΗΝΑ

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΑΡΑΚΛΑΔΩΝ «Η ΕΥΓΕΡΟΣ» ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣ ΣΤΗΝ ART AWARDS ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΑΤΟΥ

Ο Σύλλογος των Απανταχού Φαρακλάδων «Η ΕΥΓΕΡΟΣ» Κεφαλονιάς παραβρέθηκε στη μεγάλη γιορτή Τέχνης ART AWARDS που διοργανώθηκε στο Πολεμικό Μουσείο Αθηνών από 6 έως 8 Φεβρουαρίου 2023 όπου φιλοξενήθηκαν έργα καταξιωμένων δημιουργών. Στη έκθεση συμμετείχε και η συμπατριώτισσά μας εικαστικός από τα Φαρακλάτα κ. Ευαγγελία Παπαναστασάτου με τα έργα της εμπνευσμένα από την Κεφαλλονιά. Τον Σύλλογό μας εκπροσώπησαν Ο Πρόεδρος κ. Παναγής Λυκούδης και η Αντιπρόεδρος του Συλλόγου μας και Πρόεδρος της Επτανησιακής Συνομοσπονδίας κ. Άννα Αλεξανδράτου Δελλαπόρτα , οι οποίοι αφού συνεχάρησαν την Ευαγγελία για τα έργα της και την προσφορά της στον πολιτισμό, συνομίλησαν μαζί της και τη διαβεβαίωσαν ότι ο Σύλλογός μας θα στέκεται αρωγός στις δράσεις της που κάνουν υπερήφανους τους χωριανούς μας και τους συμπατριώτες μας Κεφαλλονίτες και Επτανήσιους. Το παρόν στην Έκθεση έδωσε ο συμπατριώτης μας κεφαλλονίτης, ηθοποιός, σεναριογράφος, σκηνοθέτης, στιχουργός, Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού και Αθλητισμού Αττικής κ. Χάρης Ρώμας, με τον οποίο συνομιλήσαμε εγκάρδια και τον συγχαρήκαμε για το πολύπλευρο πολιτιστικό έργο του. Μαζί στη συζήτηση παραβρέθηκε και ο ιστορικός Τέχνης κ. Λεόντιος Πετμεζάς ανταλλάζοντας απόψεις για την Τέχνη και τον πολιτισμό.

Ο Σύλλογος των Απανταχού Φαρακλάδων «Η ΕΥΓΕΡΟΣ» Κεφαλονιάς μέσα από την ιστορική πορεία του στηρίζει τον πολιτισμό και στέκεται αρωγός σε κάθε πολιτιστική δράση και σε κάθε δημιουργό της Τέχνης και των γραμμάτων, πολύ περισσότερο σε κάθε συμπατριώτη μας που προσφέρει στον πολιτισμό.

Εκ μέρους του Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Παναγής Λυκούδης Ευαγγελία Δελλαπόρτα

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.