Κοινωνία

Ο Πόρος και το Ληξούρι μας στην δημοφιλή εκπομπή “Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση!”

255views

Ο Πόρος και το Ληξούρι μας στην δημοφιλή εκπομπή “Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση!”

Ευχαριστούμε ολόθερμα τον αγαπητό συμπατριώτη μας παρουσιαστή της τηλεόρασης του Alpha Νίκο Μάνεση που για πολλαπλή φορά παρουσίασε νωρίτερα σήμερα με πολύ όμορφο τρόπο βίντεο και εικόνες μας από τον βροχερό καιρό στον Πόρο Κεφαλονιάς και το Ληξούρι!

Προσωπικά, θα ήθελα να εκφράσω δημόσια την εξαιρετικά μεγάλη εκτίμηση και αγάπη μου προς το πρόσωπο του Νίκου Μάνεση και τον συμπαρουσιάστη του Χρήστο Βαρθαλίτη που πάντα έχουν κάτι καλό να πουν για εμάς τους Κεφαλονίτες και την Κεφαλονιά μας!

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που η επί δεκαετιών τεράστια επιτυχία του Νίκου Μάνεση στα πανελλήνια τηλεοπτικά και άλλα δημοσιογραφικά δρώμενα της Ελλάδας τον έχουν κατατάξει σαν τον πιο έγκριτο, αντικειμενικό και δημοφιλή δημοσιογράφο στη χώρα μας!

Παρακαλώ δείτε το ακόλουθο συγκινητικό βίντεο μου με αποσπάσματα της όμορφης ενημερωτικής εκπομπής του!

Σπύρος Καγκάδης

https://youtu.be/-S_Wv2Y1rX0

https://www.facebook.com/1152243956/posts/pfbid0LhQG5uDF1U6ayAcE3nSXPzN7kqGfw78Ltpyw3YeBBatPs53qQ1LvyAhZVFNUkJL1l/

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.