Πολιτική

Ο Περιφερειάρχης Ι.Ν κ. Γιάννης Τρεπεκλής στην τελετή παραλαβής – παράδοσης υγειονομικού εξοπλισμού στο Γ. Ν. Κέρκυρας δωρεά των Α.Χ.Ε.Π.Α

99views

Το πρωί της Τρίτης ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων κ. Γιάννης Τρεπεκλής παραβρέθηκε στην τελετή υπογραφής Πρωτοκόλλου παράδοσης-παραλαβής δύο υπερσύγχρονων μηχανημάτων για το Νεογνολογικό τμήμα του ΓΝΚ.

Ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων κ. Γιάννης Τρεπεκλής αμέσως μετά το τέλος εκδήλωσης προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Καταρχάς να συγχαρώ τους Α.Χ.Ε.Π.Α. για την πρωτοβουλία. Πραγματικά είναι μια κίνηση που μας συγκινεί όλους, βλέπουμε ότι πολλά προβλήματα μπορούν να λυθούν όταν υπάρχει καλή συνεργασία και καλά αντανακλαστικά και γι’ αυτό θέλω να σας συγχαρώ διότι όταν γίνατε κοινωνοί  του προβλήματος και αμέσως σε συνεργασία δώσατε απάντηση σε ένα πρόβλημα που μας ταλαιπωρεί εδώ και αρκετά χρόνια.

Εμείς ως Περιφέρεια θα είμαστε κοντά σας, σε αυτές τις πρωτοβουλίες, όπως και στο παρελθόν είχαμε μια καλή συνεργασία και αυτή η συνεργασία θα είναι σταθερή και για το μέλλον. Σας διαβεβαιώνω ότι πάντα θα αγκαλιάζουμε και θα στηρίζουμε αυτές τις πρωτοβουλίες οι οποίες έχουν και κοινωνικό προσανατολισμό και σε συγκεκριμένη στόχευση όπως είναι τα  θέματα υγείας για να καλύψουν αδυναμίες που έχουν τα  επαρχιακά νοσοκομεία.

Να συγχαρώ και την κυρία Διοικήτρια για τα αντανακλαστικά που επέδειξε αποδεχόμενη  αυτή την πρόταση και η οποία συνεργάστηκε στενά  για την προετοιμασία, ώστε αν αποκτηθεί και να αξιοποιηθεί όλος αυτός ο εξοπλισμός με τις ανάλογες ειδικότητες και με το επιστημονικό προσωπικό.

Συγχαρητήρια και καλή επιτυχία!

Εμείς θα είμαστε εδώ για να αγκαλιάσουμε τέτοιες προσπάθειες!»

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.