Πολιτική

Ο Ν. Μαραβέγιας ξανά στην Ιθάκη για την κοπή της πίτας

170views
Στα εγκαίνια του Δημοτικού Μορφωτικού Κέντρου Ιθάκης και της Δημοτικής Βιβλιοθήκης, που κοσμούν το νησί, πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας από το Δήμαρχο Ιθάκης κ. Στανίτσα με την παρουσία του Επάρχου Ιθάκης κ. Λιβιτσάνη, των εκκλησιαστικών αρχών του νησιού και του Αντιπεριφερειάρχη Κεφαλονιάς και Ιθάκης κ.Τραυλού.
Είχα τη χαρά να παρευρεθώ στην όμορφη αυτή εκδήλωση, να συνομιλήσω με φίλους συμπατριώτες μου και να διαπιστώσω την μεγάλη πρόοδο στην ανακαίνιση της μεγάλης αίθουσας και της βιβλιοθήκης σε σχέση με την προηγούμενη επίσκεψη μου πριν λίγο καιρό. Θερμά συγχαρητήρια στον Δήμαρχο, τον Πρόεδρο του ΔΣ κ. Φιαμπόλη, στους Αντιδημάρχους κ.Τρέλλη και κ. Δόροζα τους συνεργάτες του και τον Νομικό Σύμβουλο κ. Κανδηλιώτη, τόσο για την επιτυχημένη εκδήλωση της κοπής της πίτας, που συμπληρώθηκε απο ζωντανή μουσική και τραγούδια, όσο και για το έργο της ανακαίνισης που επιτέλεσαν στο Δημοτικό Μορφωτικό Κέντρο.
 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.