Αθλητισμός

Ο ΝΟΑ συμμετείχε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κατηγοριών – Τελική Φάση-Ο ο αθλητής Γεράσιμος Μαρτσέλος έδωσε τον καλύτερό του εαυτό

98views

Ο Ναυτικός  Όμιλος Αργοστολίου σας ενημερώνει ότι στις 14-17 Ιουλίου   2023 στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο Ολυμπιακό Κολυμβητήριο πραγματοποιήθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κατηγοριών – Τελική Φάση.

Μια διοργάνωση με συμμετοχή 120 σωματείων και περίπου 2.500 κολυμβητών.

Το επίπεδο των αγώνων ήταν πάρα πολύ δυνατό με συμμετοχές σε όλα τα στυλ και τα αγωνίσματα της κολύμβησης.

Μια υπέροχη διοργάνωση πραγματικά κολυμβητική πανδαισία, η οποία διοργανώθηκε από την Ομοσπονδία μας και παρότι οι καιρικές συνθήκες ήταν δύσκολες, λόγω καύσωνα, έκλεισε  με άριστα αποτελέσματα.

Σε αυτή τη διοργάνωση συμμετείχε ο αθλητής μας Γεράσιμος Μαρτσέλος , ο οποίος έδωσε το καλύτερό του εαυτό και κατάφερε να σταθεί αντάξιος των αντιπάλων του.

Αξιοσημείωτες οι επιδόσεις του Γεράσιμου Μαρτσέλου ο οποίος κατάφερε να τερματίσει στον προκριματικό του αγωνίσματος 50μ. ελεύθερο  4ος με χρόνο 24.23 και στον τελικό του ίδιου αγωνίσματος με 24.42 κατακτώντας έτσι την 6η θέση.

Συγχαίρουμε τον αθλητή για την εκπληκτική παρουσία του ,παρόλο που για έξι μήνες αυτή τη χρονιά το κολυμβητήριο μας ήταν κλειστό λόγω ανακαίνισης με αποτέλεσμα η προετοιμασία του να είναι  ελλιπής.

Επίσης συγχαίρουμε και ευχαριστούμε τους γονείς του που μας εμπιστεύονται και καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για το καλό του παιδιού τους , του ομίλου μας , αλλά και του τόπου μας  .

Τέλος ευχαριστούμε την προπονήτρια και σύνοδο του κ.  Αλεξία Μωραΐτου .

 

 

ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΑ

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.