Αθλητισμός

Ο ΚΟΑ συμμετείχε στο 4ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Ε2 στα Ιωάννινα και στην Πάτρα

194views

Με τη συμμετοχή τριών αθλητών σε Ιωάννινα και Πάτρα είχε παρουσία ο Κεφαλληνιακός Όμιλος Αντισφαίρισης στο 4ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Ε2 που διεξήχθη από 29 Σεπτεμβρίου ως 3 Οκτωβρίου.

Πρόκειται για τους αθλητές του Ομίλου μας Τζιβρά Διονύση και Τόλη Ιωάννη που αγωνίστηκαν στα Ιωάννινα και Πανταζάτο Ευάγγελο που πήρε μέρος στους αγώνες στην Πάτρα.

Τόσο ο Τζιβράς Διονύσης όσο και ο Πανταζάτος Ευάγγελος δοκίμασαν τις δυνάμεις τους στην κατηγορία Α14 στην οποία αγωνίζονται αθλητές μεγαλύτερης ηλικίας.

Στα Ιωάννινα ο Τόλης Γιάννης αγωνίστηκε σε δύο κατηγορίες. Στα μονά Α14 και στα διπλά Α14 με συμπαίχτη τον Συμεών Μπενετάτο αθλητή της ΓΕ Πρέβεζας. Πραγματοποιώντας για μια ακόμη φορά εξαιρετική εμφάνιση, επέστρεψε με την πρωτιά στα διπλά και φθάνοντας ως στους ημιτελικούς στα μονά.

Αναλυτικότερα όσον αφορά τα μονά σε 32αρι ταμπλό και έπειτα από τρεις νίκες έφτασε μέχρι τους ημιτελικούς. Στα διπλά σε 16αρι ταμπλό οι δύο αθλητές σημειώνοντας τέσσερις νίκες κατέκτησαν την πρώτη θέση.

Το Διοικητικό Συμβούλιο συγχαίρει τους αθλητές για την επίμονη προσπάθεια τους και τους προπονητές Κόμητα Μάκη και Αντώνατο Βύρωνα για το προπονητικό τους έργο. Τους εύχεται να σημειώσουν πολλές ακόμη επιτυχίες στους επόμενους αγώνες. Επίσης ευχαριστεί θερμά την IONIAN P LINES για την ευγενική χορηγία.

 

 

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

 

Η Πρόεδρος

 

 

Ο Γραμματέας

 

Ανδρεόλα ΕλένηΜπόβολος Χαράλαμπος

 

 

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.