Πολιτική

Ο καθηγητής Ναπολέων Μαραβεγιας στο Φισκάρδο με νέα παιδιά και τους προέδρους Φισκάρδου και Μεσοβουνίων

143views

Ο καθηγητής Ναπολέων Μαραβέγιας επισκευθηκε το Φισκάρδο για να συναντήσει μια παρέα νέων παιδιών. Την Βαρβάρα Γαλανή, την Μέμα Κοντογουρη, την Ανδριάνα Ασημακοπούλου, την Θεοδώρα Αντύπα – Κουλουμπαρίτση, τον  Άγγελο Θεοδωρακάτο, τη Μαντώ Θεοδωρακάτου , τη Δήμητρα Θεοδωρακάτου αντιπρόεδρο ΟΝΝΕΔ Κεφαλληνίας & Ιθάκης, τον Νικηφόρο Κουλουμπή πρώην Πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ. Στην παρέα ήταν και λιγότερο νέοι ,η Πρόεδρος των Μεσοβουνίων κυρία Χαιδω Νικολετάτου και ο Πρόεδρος του Φισκάρδου κ .Στάθης Τσελέντης .
Συζήτησαν όλοι μαζί για θέματα της περιοχής για το νερό, για το γιατρό ,για το λιμάνι, για τη συγκοινωνία,για την αποχέτευση κ.α που δυσκολεύουν την ζωή στο Φισκάρδο.
Τέλος, ο Ναπολέων Μαραβέγιας τόνισε ότι “Η προσδοκία της δεύτερης τετραετίας και της κατάκτησης της έδρας στην Κεφαλονιά και την Ιθακη μας κάνει αισιόδοξους για την αντιμετώπιση ολων των θεμάτων που δεν πρόλαβαν να αντιμετωπισθούν λογω της πανδημίας και των άλλων συμφορών”.

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.