Οικονομία

Ο καθηγητής Ναπολέων Μαραβέγιας στον ΣΚΑΪ για την ανάκτηση της επενδυτικής βαθμίδας [Βίντεο]

269views

Ο καθηγητής Ναπολέων Μαραβέγιας στην παρέμβαση του στον ΣΚΑΙ στην εκπομπή “Πρωινή Ενημέρωση” τόνισε τη θετική επίδραση της αναβάθμισης του αξιόχρεου της ελληνικής οικονομίας από τον Γερμανικό Οίκο αμέσως μετά από τον Ιαπωνικό.

Κάθε αναβάθμιση της πιστοληπτικής ικανότητας της χώρας μας σημαίνει αύξηση της εμπιστοσύνης των αγορών στην ελληνική οικονομία και συνεπώς αύξηση των ξένων επενδύσεων και μείωση των επιτοκίων των ελληνικων ομολόγων. Αυτό σημαίνει μεγαλύτερη οικονομική ανάπτυξη περισσότερα φορολογικά έσοδα και συνεπώς καλύτερες αμοιβές στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα.

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.