Πολιτική

Ο καθηγητής Ναπολέων Μαραβέγιας στην Έρισο – τι είπε με τους προέδρους των τοπικών κοινοτήτων

95views

Συνεχίζοντας τις επισκέψεις του σε περιοχές της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης, ο καθηγητής Ναπολέων Μαραβέγιας επισκέφθηκε μαζί με τον Νικηφόρο Κουλουμπή πρώην Πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ, την περιοχή της Ερίσου στις Βασιλικάδες. Εκεί άκουσε από τον Δημοτικό Σύμβουλο Δήμου Σάμης και π. Δήμαρχο Ερίσου κ. Κ. Κοντογούρη, τους προέδρους των Τ.Κ Μεσοβουνίων κα Χ. Νικολετάτου, Φισκάρδου κ. Ευστ. Τσελέντη, Πατρικάτων κ. Π. Ποδαρά και Βαρέως κ. Ευαγ. Ζεππάτο τα προβλήματα της περιοχής στην υγεία, στην εκπαίδευση, στην υδρευση, στην αποχέτευση, στο Λιμάνι κλπ. Στη συζήτηση συμμετείχαν και οι δημότες κ. Κ. Πατρίκιος, κ. Δ. Χαλικιάς και κ. Γ. Γερμενής.

Ο Ναπολέων Μαραβέγιας ανέφερε ότι “Παρά τις προσπάθειες των αρμοδίων να βρεθούν λύσεις, τα προβλήματα παραμένουν με το σημαντικότερο όλων αυτό της υγείας”.
Τέλος, τόνισε ότι θα συνεχίσει να καταγράφει τα προβλήματα και να ακούει τις προτάσεις των κατοίκων κάθε περιοχής που επισκέπτεται προκειμένου να ολοκληρώσει το αναπτυξιακό του σχέδιο για τα νησιά μας.
 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.