Πολιτική

Ο Ιωάννης Κοσμάτος υποψήφιος για την Κεφαλονιά με το κόμμα “Πράσινο και Μωβ”

152views

Η υποψηφιότητά μου στη Κεφαλονιά με το ψηφοδέλτιο του κόμματος ΠΡΑΣΙΝΟ και ΜΩΒ στις εθνικές εκλογές αποτελεί για μένα μεγάλη τιμή και ένα βαθύ το αίσθημα ευθύνης. Το ΚΟΜΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ , ΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ συμμετέχει στη πολύμορφη και δυναμική Συμμαχία, έχοντας ως σκοπό να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στη πολιτική ζωή της χώρας μας και στη κοινωνία για έναν θαυμαστό, καινούργιο κόσμο, όπου θα πρυτανεύουν η συμπόνια για όλα τα πλάσματα, η αγάπη για το περιβάλλον, η κοινωνική δικαιοσύνη και η ισονομία.

Δεν είμαστε πολιτικοί, είμαστε όμως ενεργοί πολίτες. Για μένα αυτή η πορεία μέχρι τις εκλογές αποτελεί ένα πρωτόγνωρο μονοπάτι. Όμως, με γνώμονα τη γνώση, το πάθος , την εργατικότητα και τη συνέπεια αλλά και τη δύναμη που έχω αντλήσει από τη πολύχρονη συμπόρευση με τους νέους στο χώρο της εκπαίδευσης, ελπίζω να συμβάλλω στη μετάδοση των μηνυμάτων τα οποία αγωνίζεται να επικοινωνήσει το ΠΡΑΣΙΝΟ και ΜΩΒ σε όλους τους πολίτες. Τα μηνύματα αυτά που κυριαρχούν ήδη στα κοινοβούλια πολλών προηγμένων χωρών και απουσιάζουν από το πολιτικό λόγο στη χώρα μας, όταν δεν είναι απλές υποσημειώσεις ή χρησιμοποιούνται προσχηματικά.

ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΑΙ ΜΩΒ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ, ΒΙΩΣΙΜΕΣ, ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΕΣ,ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ.

Στον αγώνα αυτό καλούμε όλους τους πολίτες, ιδιαίτερα τις νέες και τους νέους. Δεν έχουν λόγο πλέον να απέχουν.

Ιωάννης Κοσμάτος

 

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.