Πολιτισμός

Ο Δημοτικός Κινηματογράφος θα προβάλει αυτή την βδομάδα την ταινία αφιερωμένη στη ζωή της Whitney Houston “I wanna dance with somebody”

370views

Αυτή την εβδομάδα στο Δημοτικό Κινηματογράφο προβάλλεται η ταινία

I WANNA DANCE WITH SOMEBODY

Περίληψη: Μια θριαμβευτική γιορτή για το ταλέντο της απαράμιλλης Whitney Houston. Σε σκηνοθεσία Kasi Lemmons, σενάριο του υποψήφιου για Oscar  Anthony McCarten, και πρωταγωνίστρια τη βραβευμένη με βραβείο BAFTA Naomi Ackie, η ταινία αφηγείται το πολύπλευρο και πολύπλοκο χαρακτήρα της γυναίκας πίσω από τη φωνή. Από το κορίτσι της χορωδίας του New Jersey σε μια από τις πιο πολυβραβευμένες και με τις μεγαλύτερες πωλήσεις τραγουδίστριες όλων των εποχών, ξετυλίγεται το εμπνευσμένο, οδυνηρό και συναισθηματικό ταξίδι στη ζωή και την καριέρα της Houston. Με αξέχαστες ερμηνείες και show και ένα soundtrack με τις πιο μεγάλες επιτυχίες της όπως δεν τις ακούσατε ποτέ ξανά, δεν θέλετε απλά να χορέψετε;

Σκηνοθεσία:Kasi Lemmons
Σενάριο:Anthony McCarten
Ηθοποιοί:Naomi Ackie, Stanley Tucci, Tamara Tunie, Clarke Peters, Nafessa Williams, Ashton Sanders
Διάρκεια:144 λεπτά

Πληροφορίες: Δημοτικό Θέατρο Αργοστολίου «Ο ΚΕΦΑΛΟΣ»: Τηλέφωνο 26710.29005

 

Ημέρες & Ώρες προβολών

Παρασκευή 27/1 : 8.30μμ

Σάββατο 28/1→ 9.00μμ

Κυριακή 29/1 → 6.00μμ

 

ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.