Πολιτική

Ο Δήμος Ληξουρίου ευχαριστεί όλους όσους συμμετείχαν και βοήθησαν στα γυρίσματα της εκπομπής “Κυριακή στο χωριό ξανά”

340views

Με την ολοκλήρωση των γυρισμάτων της εκπομπής “Κυριακή στο χωριό ξανά” που κράτησαν τρεις ημέρες σε ολόκληρη την Παλική αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε όλους όσοι συμμετείχαν ή βοήθησαν όλες αυτές τις μέρες στα γυρίσματα.

Καταρχάς την παραγωγή για την επιλογή του Δήμου μας από το νησί της Κεφαλονιάς για την πραγματοποίηση των γυρισμάτων χωρίς την παραμικρή οικονομική απαίτηση.
Τους χορηγούς μας που βοήθησαν να πραγματοποιηθεί η εκπομπή χωρίς την παραμικρή επιβάρυνση από πλευράς του Δήμου :
Τη Levante ferries , την Ionion P.lines και την Κοινοπραξία Φέρυ μποτ Ληξούρι – Αργοστόλι για την δωρεάν μετακίνηση των μελών της παραγωγής και την παραχώρηση του φέρυ μποτ για το γύρισμα την τελευταία ημέρα.
Το “Απόλαυση Complex” στο Λογγό για τη δωρεάν διαμονή τους , τα εστιατόρια “Ακρογιάλι” , “Οινομαγειρέματα” και “Φάρος” για την προσφορά των γευμάτων και “Τσιμπίμπο” , “Μezzo” και “VS Corner” για την παροχή εξοπλισμού.
Τα Ζαχαροπλαστεία “Μαυροειδής” και “Περφέτο” για τα γλυκά και την “Κάβα Ιωσήφ” για τα ποτά.
Τα ανθοπωλεία Ρούλας Σαβράμη και “Αμαρυλίς” Σπύρου Γκιόλμα για τα λουλούδια και τη διακόσμηση.
Το “Ηχοθέαμα” Όθωνας Κουταβάς για την ηχητική κάλυψη.
Τα οινοποιΐα “Σκλάβου” και “Χαριτάτου” για την προσφορά των κρασιών.
Τα “Ιχθυοτροφεία Κεφαλονιάς” για την προσφορά των ψαριών.
Τους Πολιτιστικούς Συλλόγους με τα Διοικητικά τους Συμβούλια και τους χοροδιδασκάλους τους “Αετό Καμιναράτων” , “Ιόνιος Πνοή” και “Κουνόπετρα” για τη συμμετοχή των χορευτικών τους.
Το δάσκαλο χορού και Δημοτικό Σύμβουλο κ. Δημήτρη Μαντζουράτο που είχε το γενικό συντονισμό όλων των χορευτικών.
Τον πατέρα Χαράλαμπο Μαρκέτο ως εκπρόσωπο της Ιεράς Μητρόπολης Κεαφαλληνίας  γιατί την υπομονή και καρτερία του την τελευταία ημέρα των γυρισμάτων. .
Το τυροκομείο “Ρατσιάτος” για τη συμμετοχή με τα προϊόντα του.
Τον παραγωγό ελαιολάδου κ. Έρτσο Γιώργο για τη συμμετοχή με τα προϊόντα του.
Την ορχήστρα μας με τους μουσικούς : Ζήση Σκλαβουνάκη στο βιολί , Σπύρο Μπουρλή στο ακορντεόν , Σπύρο Μπουρμπούλη στην κιθάρα και την υπέροχη νεαρή τραγουδίστρια Ιωάννα Φουρνιώτη.
Την Περάτη Ευδοκία για το συντονισμό.
Τον chef κ. Αντωνέλλο Γιώργο για τα φαγητά που μαγείρεψε όπως και τις παρακάτω νοικοκυρές που έφεραν φαγητά και γλυκά : Θεοτοκάτου Ευτυχία , Μουρελάτου Τασία , Περάτη Μαρία , Φιλιππάτου Πόπη , Γρηγοροπούλου Άννα , Περάτη Ευδοκία , Μαρούλη Γεωργία , Αντωνέλου Μαίρη , Αγγελική Νικολακοπούλου , Μαργαρίτα Νικολακοπούλου , Βιτουλαδίτη Αγγελική , Μαρκάτου Μαρία , Νεοχωρίτου Σοφία , Τουμαζάτου Νατάσα , Λουκέρη Ιφιγένεια , Αντωνέλου Κρυσταλία.
Τους εργαζόμενους του Δήμου Μπαράκου Ουρανία , Βαλσάμου Νεκταρία , Βώρο Διονύση , Βαλσάμου Τζόγια , Λιβιεράτο Νίκο , Σπυράτο Αλέξανδρο , Λαδά Σταμάτη , για τη βοήθειά τους στα γυρίσματα.
Όλους τους συμπολίτες μας που μέσω των επαγγελμάτων ή των δραστηριοτήτων τους συμμετείχαν στην εκπομπή.
Είμαστε σίγουροι ότι το τελικό αποτέλεσμα θα δικαιώσει τον κόπο και τις προσπάθειες των συντελεστών που συμμετείχαν όλες αυτές τις μέρες στα γυρίσματα.
Από το γραφείο τύπου του Δήμου Ληξουρίου
 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.