ΠολιτικήΠολιτισμός

Ο βουλευτής Παναγής Καππάτος στην πίτα του Πολιτιστικού Συλλόγου “Ο Μπάλλος”

125views

Είχα την ξεχωριστή χαρά να συνομιλήσω με τους συμπολίτες μας στην κοπή της βασιλόπιτας του Πολιτιστικού Συλλόγου “Ο Μπάλλος”, με πορεία 45 χρόνων δημιουργικής δράσης στα πολιτιστικά δρώμενα του τόπου μας!

Συγχαρητήρια στον πρόεδρο κ. Σπύρο Πεφάνη και στα μέλη του ΔΣ αλλά περισσότερο στην ψυχή του Χορευτικού Συλλόγου Εύη Πεφάνη για την προσφορά της στο χώρο της τοπικής παράδοσης, καθώς και για το σπουδαίο έργο που επιτελούν όλοι μαζί και την ενεργό συμμετοχή τους στο κοινωνικό μας σύνολο.
______

Μεταξύ φίλων και εκπροσώπων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης βρέθηκα την Κυριακή το απόγευμα στα #Μουσάτα για την κοπή της πίτας της Τοπικής Κοινότητας.

Μαζί με τον πρόεδρο Γεράσιμο Μινέτο και τις συμβούλους της Κοινότητας Μαριτίνα Μινέτου και Παναγιώτα Ποδηματά, νέα παιδιά με όρεξη και φρέσκιες ιδέες για την περιοχή τους συνομιλήσαμε για την νέα τους αρχή και για ζητήματα που απασχολούν το χωριό και τους κατοίκους.

Τους ευχήθηκα κάθε επιτυχία στα νέα τους καθήκοντα.

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.