Κοινωνία

Ο βουλευτής Παναγής Καππάτος στην κοπή της πίτας της Εφορίας Αρχαιοτήτων

141views

Με χαρά βρέθηκα χθες έπειτα από την πρόσκληση του Προϊσταμένου της Εφορείας Αρχαιοτήτων Κεφαλληνίας και Ιθάκης κ. Γρηγόρη Γρηγορακάκη στα γραφεία της υπηρεσίας στο #Αργοστόλι, για την κοπή και την ευλογία της παραδοσιακής βασιλόπιτας, καθώς και της τέλεσης του Αγιασμού των γραφείων της υπηρεσίας από τον Μητροπολίτη μας κ.κ. Δημήτριο, παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Σωτήρη Κουρή και του Δημάρχου Αργοστολίου Θεόφιλου Μιχαλάτου.

Ανταλλάξαμε θερμές ευχές με το προσωπικό της υπηρεσίας για υγεία και δύναμη και συνομιλήσαμε για ποικίλα ζητήματα που τους απασχολούν.

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Κεφαλληνίας και Ιθάκης συνεχίζει τις προσπάθειες ανάδειξης της πλούσιας πολιτιστικής κληρονομιάς των νησιών μας και το νέο έτος.

Στο πλαίσιο αυτό εκφράζω την σταθερή συμπαράστασή μου στο έργο της.

Καλή και ευλογημένη χρονιά εύχομαι σε όλους!

#Παναγής_Καππάτος
#Κεφαλονιά
#Ιθάκη

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.