Πολιτική

Οι πολιτικές εκδηλώσεις των υποψηφίων βουλευτών του ΠΑΣΟΚ στα Χαβδάτα και στα Χαβριάτα

178views

ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΟΥ ΠΑ.ΣΟ.Κ. – ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΣΤΑ ΧΑΒΔΑΤΑ & ΣΤΑ ΧΑΒΡΙΑΤΑ

Οι Υποψήφιοι Βουλευτές του ΠΑ.ΣΟ.Κ. – Κινήματος Αλλαγής στην Κεφαλονιά και την Ιθάκη, Γεωργία Καππάτου, Λευτέρης Κρητικός και Σταύρος Τουλάτος, πραγματοποίησαν το Σάββατο πολιτικές ομιλίες στα Χαβδάτα και στο Κοινοτικό Γραφείο Χαβριάτων του Δήμου Ληξουρίου.

Παρουσιάστηκαν οι θέσεις του Κινήματος για το ιδιωτικό χρέος, τη κοινωνική κατοικία, το ΕΣΥ, την αντιμετώπιση της οικονομικής και ενεργειακής κρίσης. Η συζήτηση επεκτάθηκε και σε τοπικά ζητήματα όπως η αναγκαιότητα κατασκευής έργων υποδομής, με κυρίαρχο την οδοποιία στη περιοχή της Παλικής αλλά και στην αναγκαιότητα να στηριχθούν με χρηματικά κονδύλια και με επιπλέον αρμοδιότητες οι Τοπικές Κοινότητες σε κάθε Δήμο. Επίσης, έγινε εκτενής αναφορά στα προβλήματα που επιφέρει το σχέδιο διαχείρισης της ζώνης NATURA στην Κεφαλονιά, ειδικά στον τομέα της κτηνοτροφίας και της αλιείας, αλλά και η κατάργηση της εκτός σχεδίου δόμησης δίχως να έχουν ολοκληρωθεί οι Δασικοί Χάρτες, το Κτηματολόγιο, η επέκταση των σχεδίων πόλης.

Οι χώροι γέμισαν με φίλους και μέλη της Παράταξης αλλά και με ανθρώπους που επιζητούν τη Κοινωνία στο Προσκήνιο και επιθυμούν ένα Κράτος που θα σέβεται τον πολίτη, στο οποίο  θα επικρατεί η αξιοκρατία και η διαφάνεια. Το ψηφοδέλτιο του ΠΑ.ΣΟ.Κ. – Κινήματος Αλλαγής στον Νομό Κεφαλονιάς και Ιθάκης, είναι το μοναδικό που εκφράζει την ενότητα, την ανανέωση, την επιστροφή της λογικής και της ειλικρίνειας στην Πολιτική!

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.