Κοινωνία

Οι νέες ειδικότητες στο ΔΙΕΚ Κεφαλληνίας

142views

ΟΙ ΝΕΕΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ ΣΤΟ Δ.ΙΕΚ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ

 

Οι ειδικότητες στο Δ.Ι.Ε.Κ. Κεφαλληνίας , αρμοδιότητας Υ.ΠΑΙ.Θ. , για τους τελειόφοιτους και τους υποψήφιους που συμμετείχαν στις πανελλαδικές εξετάσεις για το σχολικό έτος 2022-2023 και υποβάλλουν παράλληλο μηχανογραφικό, είναι:

  • ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΑΣ -ΤΥΡΟΚΟΜΟΣ
  • ΒΟΗΘΟΣ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΟΚΟΜΩΝ
  • ΕΙΔΙΚΟΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΚΑΙ ΜΑΚΙΓΙΑΖ
  • ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΝΟΔΟΣ
  • ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ – ΑΡΧΙΜΑΓΕΙΡΑΣ (CHEF)

Σε καθεμία από τις παραπάνω ειδικότητες, θα εισαχθούν 20 σπουδαστές.

Οι  υποψήφιοι δεν έχουν περιορισμό στο πλήθος επιλογών ΙΕΚ και ειδικοτήτων που δύνανται να επιλέξουν κατά τη συμπλήρωση του παράλληλου μηχανογραφικού δελτίου.

Οι εγγραφές των επιτυχόντων θα πραγματοποιηθούν κατά το πρώτο δεκαήμερο Σεπτεμβρίου 2022. Λεπτομέρειες για την διαδικασία εγγραφής και τις ημερομηνίες εγγραφών θα ανακοινωθούν, μετά την έκδοση των αποτελεσμάτων των εισακτέων στα Α.Ε.Ι. και τα Ι.Ε.Κ.

Η φοίτηση στα Δημόσια ΙΕΚ παρέχεται ΔΩΡΕΑΝ, διαρκεί τέσσερα εξάμηνα θεωρητικής και εργαστηριακής κατάρτισης και ένα εξάμηνο επιδοτούμενης πρακτικής άσκησης.

Πληροφορίες: Δ.ΙΕΚ Κεφαλληνίας

Διεύθυνση: Ε.Ι.Ν – Μαθητική Εστία Αργοστολίου – Λάσση (ΕΠΑΛ Αργοστολίου)

Τηλ.: 2671026852

Ιστοσελίδα: http://iekkef.mysch.gr/

https://www.facebook.com/IekKef/

Email: diek.kefallinias@sch.gr

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.