Κοινωνία

Οδική προσέγγιση στην παραλία Αγίας Σοφίας – Ερίσου

70views
Γράφει ο Ανδρέας Κολαΐτης (Τεχνολόγος Εφαρμογών Τουρισμού & Διεθνολόγος).
Οδική προσέγγιση στην παραλία Αγίας Σοφίας – Ερίσου

Στην επισυναπτόμενη φωτογραφία φαίνεται η συνέχιση των έργων για την κατασκευή του τοιχίου αντιστήριξης του παραλιακού δρόμου που οδηγεί στην παραλία της Αγίας Σοφίας – Ερίσου.
Στο δεξιό άκρο διακρίνεται το ξύλινο “καλούπωμα” και “σιδέρωμα” για την περαιτέρω ρίψη του μπετόν.
Ανάμεσα στ’ άλλα, προβλέφθηκε μονομιάς η ασφάλεια του δρόμου προς την πλευρά της θάλασσας μιας και η κατάληξη (στηθαίο) του τοίχου αντιστήριξης είναι τέτοιο που θα παρέχει την απαραίτητη ασφάλεια στους διερχόμενους πεζούς και οχήματα.
Με άλλα λόγια δεν θα χρειαστεί εκ των υστέρων η τοποθέτηση προστατευτικής μπάρας.

Ωστόσο “χάθηκε” μέρος της απευθείας μαγευτικής θέας της θάλασσας για τους καθήμενους στο παρακείμενο φιλόξενο ταβερνάκι “Stavroula’s” που “άνοιξε” προ ημερών για την φετινή τουριστική περίοδο!

Χρήζει λίγης προσοχής για τους λουόμενους η προσέγγιση στην παραλία μέχρι την περάτωση των προαναφερόμενων τελούμενων έργων!
 

Πηγές:

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.