Κοινωνία

Ξεχωριστές Καρναβαλικές Κατασκευές με ΚΑΛΗ ΠΑΡΕΑ! ΣΤΕΓΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΜΕΝΗΣ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ «ΥΠΕΡΙΩΝ»

56views

 Ξεχωριστές Καρναβαλικές Κατασκευές με ΚΑΛΗ ΠΑΡΕΑ! ΣΤΕΓΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΜΕΝΗΣ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ «ΥΠΕΡΙΩΝ»

 

Στο πλαίσιο των Καρναβαλικών εκδηλώσεων του Δήμου Ληξουρίου, το Διοικητικό Συμβούλιο, οι ένοικοι και εργαζόμενοι της Σ.Υ.Δ – «Υπερίων» υποδέχτηκαν με χαρά, το απόγευμα της Πέμπτης 14 Μαρτίου 2024, μια όμορφη παρεούλα μαθητών και μαθητριών  της 5ης τάξης του 1ο Δημοτικού Σχολείου Ληξουρίου, συνοδευόμενοι από την γλυκιά τους δασκάλα και κατασκεύασαν πολύχρωμους χαρταετούς μέσα σε κλίμα γιορτής, δημιουργίας και φιλίας.

Στο χώρο της Στέγης μας, μεγάλοι και μικροί χωρίς διαφορές και δυσκολίες ασχολήθηκαν δημιουργικά, μέσα σε χρώματα και αρώματα, με λιχουδιές και μουσική τραγούδησαν, κουβέντιασαν και γέλασαν σαν φίλοι καλοί και παλιοί. Όλοι χάρηκαν πολύ, αντάλλαξαν δημιουργίες για να θυμούνται τη στιγμή και υποσχέθηκαν σύντομα να τα ξαναπούνε. Έτσι όλοι μαζί, ανάπηροι και μη, « γεύτηκαν» τη γιορτή ως ισότιμα μέλη  της τοπικής μας κοινωνίας.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τις εκπαιδευτικούς κα Ελευθερία  Aρακλησιάνου και κα Bέφα Παναγιώτου που στήριξαν με πολύ χαμόγελο αυτήν την υπέροχη δράση και τους μαθητές που ως πολίτες του αύριο θα μεταδώσουν την αξία την αποδοχής της διαφορετικότητας.

 

Με εκτίμηση,

Εύα Αλεξανδράτου

Υπεύθυνη Λειτουργίας ΣΥΔ –  ΥΠΕΡΙΩΝ

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.