Μουσική & ΧορόςΠολιτισμός

Ξεκινούν οι εγγραφές στα τμήματα της Χορωδίας και Μαντολινάτας Αργοστολίου

204views

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ -ΚΑΛΕΣΜΑ

Η ΧΟΡΩΔΙΑ & ΜΑΝΤΟΛΙΝΑΤΑ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ , με την έναρξη της σχολικής και ακαδημαϊκής χρονιάς , εύχεται στα παιδιά , τους εφήβους και τους νέους , μαθητές και σπουδαστές , ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ!!

Μια χρονιά που θα είναι ένα ακόμη σημαντικό βήμα προς την σωστή μόρφωση , παιδεία και διαμόρφωση του χαρακτήρα , ένα σωστό βήμα προς το μέλλον τους .

Εάν επιθυμούν και θέλουν να γνωριστούν , να μάθουν ή να ασχοληθούν με την μουσική και το τραγούδι , και αφού προγραμματίσουν το βασικό τους εκπαιδευτικό πρόγραμμα , ας επικοινωνήσουν με τα μέλη μας , για να ενταχτούν και να εγγραφούν στα τμήματα που λειτουργούν στα πλαίσια του συλλόγου μας .

Τα τμήματα που έχουμε είναι :

Παιδική Χορωδία

Παιδική Μαντολινάτα

Χορωδία Γυναικών

Μαντολινάτα ενηλίκων

Αντρική Χορωδία .

Το κάλεσμα αυτό απευθύνεται και σε νέους και μεγαλύτερους , γυναίκες και άνδρες , που θα ήθελαν να ενταχτούν και να πλαισιώσουν τα τμήματα ενηλίκων.

Τηλ . Επικοινωνίας 6944623280 Ρ. ΛΟΥΖΗΣ

Σας καλούμε λοιπόν και σας περιμένουμε να ασχοληθούμε με μια από τις πιο αγαπημένες τέχνες , την ΜΟΥΣΙΚΗ & τα ΤΡΑΓΟΥΔΙ !!!

Το ΔΣ.

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.