Οικονομία

Ξεκινά η τουριστική προβολή του Πόρου -Μια πρωτοβουλία του Εμπορικού Συλλόγου της περιοχής

263views

Αγαπητοί συνάδελφοι, αγαπητοί εργαζόμενοι, αγαπητοί συμπολίτες.

Ύστερα από πρόταση του πρόεδρου του Ε.Ε.Τ.Β.Α. Πόρου Κεφαλληνίας – Άτρου κο Στελλάτο Ελευθέριο που πέρασε ομόφωνα από το Δ.Σ. ξεκίνησε για πρώτη φορά στα χρονικά δεδομένα της Τουριστικής προβολής του νησιού, η ανεξάρτητη από τους Ο.Τ.Α. προώθηση του Πόρου – Ρίζας καθώς και των όμορων περιοχών.
Την εβδομάδα που μας πέρασε γυρίστηκαν πλάνα μέσω drone για τη δημιουργία promo videoclip ενώ υπήρξε και η λήψη αεροφωτογραφιών ώστε να υπάρξει ολοκληρωμένη τουριστική προώθηση τόσο των επιχειρήσεων , όσο των μνημείων (ιδίως της Ι.Μ.Άτρου), καθώς και των δραστηριοτήτων που δύναται και μπορεί να απολαύσει ο επισκέπτης σε συνδυασμό με το φυσικό κάλος της περιοχής (Φαράγγι Πόρου – Ποταμός Βόχινας). Η τουριστική καμπάνια θα συνεχιστεί με τη συμμετοχή ηθοποιών που θα λάβουν μέρος σε γυρίσματα που θα πραγματοποιηθούν εντός των επόμενων δύο μηνών στο Πόρο και στο Μοναστήρι της Άτρου.
Αυτή η προσπάθεια αποτελεί μόνο μία από τις στοχευμένες ενέργειες για την ουσιαστική ανάδειξη του οικισμού του Πόρου και κατ’επέκταση των επιχειρήσεων που θα διαφημιστούν με συγκεκριμένο τρόπο που έχει προαποφασιστεί και συμφωνηθεί σε πολλές Ευρωπαϊκές και μη χώρες.

Ο Πρόεδρος : Η Γραμματέας :
Ελευθέριος Στελλάτος Ειρήνη Γκόγκου
Ο Αντιπρόεδρος:
Δημήτρης Πετράτος

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.