Μουσική & ΧορόςΠολιτισμός

Ξεκινάει η 37η Χορωδιακή Συνάντηση Κεφαλονιάς το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου

282views

24 Σεπτεμβρίου , και το Αργοστόλι γιορτάζει την πολιούχο του Παναγία την Δραπανιώτισα .

Την μέρα αυτή ( Σάββατο 24/9/22 ) ξεκινά πανηγυρικά στο Αργοστόλι και η 37η ΧΟΡΩΔΙΑΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ , που διοργανώνει η ΧΟΡΩΔΙΑ & ΜΑΝΤΟΛΙΝΑΤΑ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ , σε συνδιοργάνωση με την Π. Εν . Κεφαλονιάς της ΠΙΝ. Και την ευγενική στήριξη των Δήμων Αργοστολίου και Ληξουρίου , στον Αύλειο χώρο του ανακαινισμένου ΘΑΛΑΣΣΟΜΥΛΟΥ , στις 8 μμ., με ελεύθερη είσοδο .

Συμμετέχουν : Η Γυναικεία Χορωδία Αργοστολίου , η Χορωδία ΟΡΦΕΑΣ Αλεξανδρούπολης , η Χορωδία του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών , η Ανδρική Τετραφωνία Λεμεσού και η Ανδρική Χορωδία Αργοστολίου με την Μαντολινάτα Ενηλίκων του Συλλόγου .

Την επόμενη μέρα , Κυριακή 25/9/22 στις 7 μμ. η 37η ΧΣΚ. Θα συνεχιστεί στο Ληξούρι , στην Κεντρική πλατεία ( λόγω της αλλαγής των δρομολογίων των καραβιών )!!!!!!

Συμμετέχουν :

Η Παιδική Μαντολινάτα Αργοστολίου , η Γυναικεία Χορωδία Αργοστολίου και η Ανδρική Τετραφωνία Λεμεσού .

Σας περιμένουμε !!!

Το ΔΣ.

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.