Πολιτική

Ν. Μαραβέγιας στα Παραπολιτικά: “Σε συνθήκες ελεύθερης αγοράς είναι εξαιρετικά δύσκολο να περάσουν οι μειώσεις του ΦΠΑ στον καταναλωτή”

227views
Ο υποψήφιος βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης με τη Ν.Δ καθηγητής Ναπολέων Μαραβέγιας στη συνέντευξη του στον ραδιοφωνικό σταθμό “Παραπολιτικά 90,1” στην εκπομπή της Νίκης Λυμπεράκη απαντώντας στις ερωτήσεις της τόνισε ότι η φοροδιαφυγή έχει περιοριστεί σημαντικά ιδίως στο ΦΠΑ, ενώ η μείωση του στα προϊόντα δεν περνά στους καταναλωτές, ούτε είναι δυνατόν να ελεγχθεί ολόκληρη η αγορά όπως λανθασμένα υποστηρίζει η αντιπολίτευση.
Ειδικότερα για την Κεφαλονιά και την Ιθάκη υπογράμμισε ότι οι προτεραιότητες που θέτει η Νέα Δημοκρατία στην νέα τετραετία είναι η υγεία, η ύδρευση, το οδικό δίκτυο και ο πολιτισμός όπου παρά τις συνεχείς προσπάθειες δεν εχου έχουν προχωρήσει αρκετά.

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.