Πολιτική

Ντροπή κ. Παρίση Ξεπεράσατε τα όρια του ακραίου λαϊκισμού

121views

Ντροπή κ. Παρίση

Ξεπεράσατε τα όρια του ακραίου λαϊκισμού

 

Παρά τις εκκλήσεις μας, να σταματήσει ο έμμισθος κονδυλοφόρος του να παραπληροφορεί και να λέει ψέματα στους συμπολίτες μας, εκδίδοντας παραπλανητικά δελτία τύπου και ανακοινώσεις, εντούτοις σήμερα το πρωί ξαναχτύπησε.

 

Σήμερα το πρωί, δεν ξέρουμε βέβαια αν το γνωρίζει ο κ. Παρίσης, ο έμμισθος κονδυλοφόρος ανακοίνωσε ότι αν κερδίσει ο κ. Παρίσης θα αυξήσει τους μισθούς των υπαλλήλων του Δήμου μας.

ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΝΤΡΟΠΗ!!

 

Υπάρχει πολίτης σε αυτή την χώρα αλλά και στο δήμο μας που να μην γνωρίζει ότι οι μισθοί των δημοτικών υπαλλήλων καθορίζονται από την κεντρική κυβέρνηση και όχι από τον εκάστοτε Δήμαρχο;

Οδηγούμαστε πια στο συμπέρασμα, ότι μετά και τη σημερινή ανακοίνωση ο κ. Παρίσης κατατάσσεται στη λίστα με τους Αυτοκράτορες του Ψέματος και του Ακραίου Λαϊκισμού.

Είναι πλέον πασιφανές γιατί η ΝΙΚΗ της παράταξης της ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ είναι αναγκαία για τον τόπο μας.

Αν πάλι ο κ. Παρίσης δεν γνωρίζει ποιος καθορίζει τους μισθούς, τότε απλά επιβεβαιώνει τις φωνές που λένε ότι ποτέ δεν υπήρξε Δήμαρχος αλλά ήταν πάντα Δημαρχεύων.

 

 

Από το Γραφείο Τύπου

 

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.