Πολιτική

Ναπολέων Μαραβέγιας: Πρωτομαγιάτικη περιοδεία στην Κεφαλονιά [βίντεο]

236views

Ο υποφήφιος βουλευτής της Ν.Δ καθηγητής Ναπολέων Μαραβέγιας  την Πρωτομαγιά, παρά τη βροχή, ξεκινώντας από το Αργοστόλι μαζι με τον Νικηφόρο Κουλουμπή και τον Στέφανο Βλαχούλη επισκέφθηκε το φιλόξενο χώρο του Νίκου Βασιλάτου στην Κρανιά όπου συνάντησε πολλούς φίλους και αντάλλαξε ευχές.
Συνέχισε την επίσκεψη του στην Σκάλα μαζί με τον Αντιπεριφερειάρχη Σταύρο Τραυλό, όπου ευχηθήκαν σε πολλούς καταστηματάρχες και στους πελάτες των μαγαζιών τους. Παρόμοια βόλτα στα μαγαζιά έκανε και στον Πόρο.
Η περιοδεία του ολοκληρώθηκε με
επίσκεψη στην Αγία Ευφημία, όπου συνάντησε τον Πρόεδρο Π. Ζαφειράτο και άλλους φίλους.
Τέλος στο Φισκάρδο αντάλλαξαν  ευχές με τον π. Δήμαρχο Ερίσσου Κ. Κοντογούρη και με πολλούς καταστηματάρχες.
Ο Ναπολέων Μαραβέγιας τους ευχαριστεί όλους για την υποδοχή και την αγάπη τους και βέβαια την οικογένεια Κουλουμπαρίτση- Αντύπα για το ωραίο δείπνο που προσέφερε στο καλαίσθητο εστιατόριο της στο Μάγγανο.

 

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.