Πολιτική

Ναπολέων Μαραβέγιας: Μήνυμα ενότητας για τη νίκη της Ρόδης Κράτσα

211views
Ως Κεφαλονίτης που αγαπάει τον τόπο του αλλά και ως επιλαχών βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης καλώ όλα τα στελέχη, τα μέλη, τους φίλους της Νέας Δημοκρατίας να δώσουμε μαζί τον αγώνα για την τελική νίκη της Ρόδης Κράτσα. Όπως όλοι μαζί ενωμένοι σα μια γροθιά στις βουλευτικές εκλογές κρατήσαμε την μονοεδρική της Κεφαλονιάς γαλάζια για μια ακόμα τετραετία έτσι και τώρα πρέπει να στηρίξουμε την επιλογή της παράταξης μας και του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη. Την Κυριακή δεν πρέπει να λείψει κανείς από τις κάλπες, όλοι μαζί ενωμένοι να δώσουμε ισχυρή εντολή στη Ρόδη Κράτσα να συνεχίσει το έργο της με την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας σύμμαχο της!
Όπως είπε στην Κέρκυρα ο υπουργός επικράτειας Μάκης Βορίδης” Τα πράγματα είναι απλά, όποιος είναι Νέα Δημοκρατία ψηφίζει Ρόδη Κράτσα”.
 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.