Πολιτική

Ναπολέων Μαραβέγιας: Η κοσμοσυρροή στο Αργοστόλι δείχνει τη μεγάλη νίκη

365views

Ο υποψήφιος βουλευτής με τη Ν.Δ καθηγητής Ναπολέων Μαραβεγιας μίλησε τη Δευτέρα στο DASH Cafe, το οποίο πλημμύρισε με κόσμο μέχρι τον δρόμο.


Ο Ναπολέων Μαραβέγιας αφού αναφέρθηκε στις επιτυχίες της σημερινής κυβέρνησης στην οικονομία και την εξωτερική πολιτική σε σύγκριση με την προηγούμενη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, τόνισε ότι η Κεφαλονιά και η Ιθάκη μπορούν να αποτελέσουν πρότυπο ολοκληρωμένης ανάπτυξης. Στο πλαίσιο αυτό ο υποψήφιος βουλευτής έκανε ξεχωριστή αναφορά στην βελτίωση της υγείας, του οδικού δικτύου και της ύδρευσης στα νησιά μας.


Εκτίμησε ότι ο τουρισμός μπορεί να συνδεθεί με την αγροτική ανάπτυξη προς όφελος και των δύο και ότι ο πολιτισμός των νησιών μπορεί να ακτινοβολήσει και πάλι στη χώρα μας, αλλά και διεθνώς.


Στην συγκέντρωση παραβρέθηκαν όλα τα στελέχη της ΝΔ, παλιά και νέα, όπως ο Αντιπεριφερειάρχης Στ. Τραυλός, ο Σπ. Ματιάτος, ο Γ. Παπαναστασάτος, ο Σπ. Λουκάκης, η Αθηνά Αυγουστάτου, ο Αγγ. Κωνσταντάκης, η Ειρήνη Στεφάτου, ο Γ. Γαλιατσάτος, η Γιάννα Κουλουμπή, η Μαριάντζελα Φραγκισκάτου, ο Π. Βαγγελάτος, ο Νικηφόρος Κουλουμπής, η Δ. Ζωργιού, η Ελβίρα Σταθάτου, η Δήμητρα Θεοδωρακάτου κ.α. Επίσης παρέστησαν ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Ι. Φισφής, ο Γιώργος Μαραβέγιας και πολλοί άλλοι. Τέλος, ο Αλέξανδρος Παρίσης χαιρέτισε τη συγκέντρωση τηλεφωνικά, λόγω έκτακτης επίσκεψης του στην Αθήνα.

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.