Πολιτική

Ναπολέων Μαραβέγιας: Ευχαριστώ από καρδιάς όλους τους Κεφαλονίτες και τους Θιακούς που επέλεξαν τη Νέα Δημοκρατία και όσους με τίμησαν με την ψήφο τους

234views

Ο ελληνικός λαός την 21η Μαΐου έκανε την επιλογή του. Με την ψήφο του έδωσε ισχυρή εντολή για αυτοδύναμη Νέα Δημοκρατία με αρχηγό τον Κυριάκο Μητσοτάκη με συντριπτική διαφορά από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Στην επόμενη κάλπη όχι μόνο θα επιβεβαιωθεί το σημερινό αποτέλεσμα, αλλά και θα αυξηθεί, αρκει να μην εφησυχάσει κανείς.
Στην Κεφαλονιά και την Ιθάκη η νίκη της Νέας Δημοκρατίας είναι περιφανής. Η επανεκλογή του Παναγή Καππάτου είναι ανεπίστρεπτη και η συνεισφορά μου, όπως και της Σμαράγδας Σαρδελή, σε αυτή τη νίκη είναι πολύ σημαντική.
Συγχαρητήρια στον Π. Καππάτο και ευχές για μια νέα επιτυχημένη θητεία. Θα είμαστε πάντα συμπαραστάτες στο έργο του.
Ευχαριστώ από καρδιάς όλους τους Κεφαλονίτες και τους Θιακούς που επέλεξαν τη Νέα Δημοκρατία και όσους με τίμησαν με την ψήφο τους, γνωστοι και άγνωστοι, σε κάθε πόλη και χωριό.
Ιδιαίτερα ευχαριστώ την ΔΕΕΠ Κεφαλονιάς και Ιθάκης και την Πρόεδρο Γιάννα Κουλουμπή, τη νεολαία της ΟΝΝΕΔ που ήταν από την αρχή δίπλα μου και τον Νικηφόρο Κουλουμπή για τη αμέριστη συμπαράσταση τους στην προσπάθεια να νικήσει η Νέα Δημοκρατία στα νησιά μας.
Φυσικά ευχαριστώ την οικογένεια μου, που με στήριξε με αγάπη στον αγώνα μου για την αγαπημένη μου πατρίδα!
 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.