Πολιτική

Ναπολέων Μαραβέγιας: Ευχαριστούμε το Κληροδότημα Γ.&Μ. Βεργωτή για την τόσο σημαντική και χρήσιμη δωρεά τους στον τόπο μας

208views

Σήμερα είναι μια ξεχωριστή ημέρα για την υγεία στα νησιά μας. Με μεγάλη μου χαρά παραβρέθηκα στα εγκαίνια του νέου Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου μας στο Αργοστόλι όπου το Κληροδότημα Γεωργίου και Μάρης Βεργωτή παρέδωσε στην Υφυπουργό Υγείας κυρία Μίνα Γκάγκα το νέο υπερσύγχρονο ΤΕΠ του Νοσοκομείου Κεφαλονιάς. Εκεί είχα την ευκαιρία να συνομιλήσω με την κυρία Υφυπουργό και τον Διοικητή 6ης ΥΠΕ κ. Καρβέλη και να περιηγηθώ στις εγκαταστάσεις του νέου υπερσύγχρονου Τμήματος του Νοσοκομείου. Ως Κεφαλονίτης θέλω να ευχαριστήσω θερμά το Κληροδότημα Γεωργίου και Μάρης Βεργωτή για την τόσο σημαντική και χρήσιμη δωρεά τους στον τόπο μας.

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.