Πολιτική

Ναπολέων Μαραβέγιας: Αξίζει στα παιδιά μας ένα καλύτερο αύριο

168views
Ύστερα από πρόσκληση της ΔΑΠ -ΝΔΦΚ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ της Σχολής Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών του ΕΚΠΑ ο Καθηγητής Ναπολέων Μαραβέγιας μίλησε σε μια κατάμεστη από φοιτητές αίθουσα για την επαγγελματική αποκατάσταση μετά την αποφοίτηση από το Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης του ΕΚΠΑ.
Ο Καθηγητής ευχαριστεί θερμά τη ΔΑΠ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ για την ιδιαίτερα τιμητική πρόσκληση να μιλήσει στο Τμήμα που διδάσκει τόσα χρόνια και εύχεται ολόψυχα στη ΔΑΠ καλή επιτυχία στις επερχόμενες φοιτητικές εκλογές της 10ης Μαίου.
Τέλος, πιστευει πως όλοι πρέπει να προσπαθησουμε για να έχουμε ασφαλή, σύγχρονα και ανοιχτά Ευρωπαϊκά Πανεπιστήμια! Γιατί τα παιδιά είναι η μεγαλύτερη κληρονομιά για τον τόπο μας και τους αξίζει ένα καλύτερο αύριο!
 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.