Πολιτική

Ναπολέων Μαραβέγιας: Ένα γεμάτο διήμερο στην Ιθάκη – ομιλία-επισκέψεις-συναντήσεις- Μεγάλη η εμπιστοσύνη και η αγάπη του κόσμου

145views

• Χθες Σάββατο 13 Μαΐου με μεγάλη χαρά βρέθηκα και πάλι στην όμορφη Ιθάκη. Μαζί με τους συνυποψήφιους μου βουλευτές και τον Γενικό Γραμματέα Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής Μανώλη Κουτουλάκη επισκέφθηκαμε τον Λιμένα Φρικών. Εκεί ο κ. Κουτουλάκης παρουσίασε την πρόοδο του έργου του λιμανιού. Αργότερα επισκεφθήκαμε τις εγκαταστάσεις Αφαλάτωσης του Σταυρού και στη συνέχεια τις κεντρικές μονάδες Αφαλάτωσης του Δήμου Ιθάκης.

Τέλος, το βράδυ παρακολουθήσαμε στο Μορφωτικό Κέντρο Ιθάκης μια εντυπωσιακή μουσική εκδήλωση με συμμετοχή της Λένας Αλκαίου.

• Σήμερα Κυριακή 14 Μαΐου συμμετείχα σε σύσκεψη στο Δημαρχείο με τον Γενικό Γραμματέα, τον αγαπητό Δήμαρχο Ιθάκης Διονύση Στανίτσα και τον φίλο Έπαρχο Ιθάκης Θανάση Λιβιτσάνη με θέμα την πρόοδο των έργων στο Νησί του Οδυσσέα.

Στη συνέχεια επισκέφθηκα πολλά καταστήματα στο Βαθύ και συνομίλησα με τους καταστηματάρχες. Η εντύπωση που αποκόμισα είναι ότι το ζήτημα που τους απασχολεί περισσότερο είναι η ακρίβεια και η αίσθηση ότι ενώ η κυβέρνηση έχει χορηγήσει πολλά κονδύλια για δημόσια έργα και αποζημιώσεις, τα έργα δεν έχουν προχωρήσει σε ικανοποιητικό βαθμό.

Ωστόσο ο κόσμος που συνομίλησα φαίνεται να έχει ιδιαίτερη εμπιστοσύνη και αγάπη στο πρόσωπο μου, πράγμα που με κάνει να αισθάνομαι ακόμα πιο σίγουρος για το αποτέλεσμα της 21ης Μαΐου.

Τους ευχαριστώ όλους και τους υπόσχομαι πως το βράδυ της 21ης Μαΐου θα μας βρει νικητές! Όλοι μαζί θα κερδίσουμε αυτό τον δύσκολο αγώνα για να συνεχίσουμε με πιο δυνατή φωνή να προχωράμε #σταθερά, #τολμηρά, μόνο #μπροστά.

 

 

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.