Κοινωνία

Μια μαγευτική κινηματογραφική βραδιά στον Πόρο Κεφαλονιάς!

308views
Μια μαγευτική κινηματογραφική βραδιά στον Πόρο Κεφαλονιάς!
Μια πραγματικά μαγευτική βραδιά έζησαν οι μικροί αλλά και μεγαλύτεροι  σινεφίλ μας το βράδυ της Πέμπτης κάτω από τα άστρα και το φεγγάρι με την επιτυχημένη εκδήλωση του πολιτιστικού συλλόγου του Πόρου Κεφαλονιάς “Ο Πρόνησος!”
Η προβολή της παιδικής κινηματογραφικής ταινίας της Ντίσνεϊ “Ενκάντο” έγινε προς μεγάλης χαράς των παιδιών, γονέων και των υπολοίπων σινεφίλ στο χώρο του γηπέδου 5Χ5 δίπλα από την Παραλία Αράγια του Πόρου.
Στα παιδιά και τους υπόλοιπους παρευρισκόμενους προσφέρθηκαν δωρεάν ποπ κορν προσφοράς στο σύλλογο από τον Ποριώτη χορηγό Βαγγέλη Κορισιάνο!
Όπως μας είπε η Πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου του Πόρου Ασπασία Σεριάτου θα ανακοινωθούν κι άλλες παρόμοιες προβολές ταινιών για τα παιδιά!
Τέλος, η είσοδος σε αυτή την όμορφη καλοκαιρινή κινηματογραφική προβολή ήταν ελεύθερη για όλους!
Σπύρος Καγκάδης
 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.