Κοινωνία

Μηχανική βλάβη ιστιοφόρου σκάφους στον Πόρο

221views

Ενημερώθηκε, βραδινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Πόρου Κεφαλληνίας, από το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., για μηχανική βλάβη του Ι/Φ σκάφους “ANNA NL ” σημαίας Μάλτας, ενώ έπλεε στη θαλάσσια περιοχή 5,2 ν.μ. ανατολικά ν. Κεφαλληνίας, με πέντε (05) αλλοδαπούς επιβαίνοντες.

Άμεσα για την περιοχή απέπλευσε περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., καθώς και το Ε/Γ-Τ/Ρ “ΕΡΜΗΣ” Ν. Χ. 468 με στέλεχος της οικείας Λιμενικής Αρχής, το οποίο εντόπισε το Ι/Φ με τους πέντε επιβαίνοντες να είναι καλά στην υγεία τους και εν συνεχεία με τη συνδρομή των ανωτέρω προσέδεσε με ασφάλεια στον λιμένα Πόρου ν. Κεφαλληνίας.

Από το Α’ Λιμενικό Τμήμα Πόρου του Λιμεναρχείου Κεφαλληνἰας, απαγορεύτηκε ο απόπλους του “ANNA NL” μέχρι την αποκατάσταση της βλάβης και την προσκόμιση βεβαιωτικού αξιοπλοΐας, ενώ από το περιστατικό δεν αναφέρθηκε τραυματισμός και δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση.

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.