Κοινωνία

Με μεγάλη συμμετοχή παιδιών και Γιγάντιο Λαγό έγινε το κυνήγι των Πασχαλινών Αυγών στον Πόρο Κεφαλονιάς!

108views

Με μεγάλη συμμετοχή παιδιών και Γιγάντιο Λαγό έγινε το κυνήγι των Πασχαλινών Αυγών στον Πόρο Κεφαλονιάς!

Τα θερμά συγχαρητήρια μας στα πολλά παιδιά και τους περήφανους γονείς τους που συμμετείχαν σήμερα στο κυνήγι των Πασχαλινών Αυγών στον Πόρο Κεφαλονιάς, στους διοργανωτές της επιτυχημένης εκδήλωσης του Πολιτιστικού Συλλόγου του Πόρου Κεφαλονιάς “Ο Πρόνησος” (τη δραστήρια Πρόεδρο Ασπασία Σεριάτου και τον Χαράλαμπο Κουρκουμέλη) καθώς στην σπουδαία καθηγήτρια ζωγραφικής Νατάσα Μεταξά στο σπίτι της οποίας ο Πασχαλινός Λαγός άφησε τα κρυμμένα πασχαλινά αυγά που βρήκαν με χαρά τα παιδιά! Μαζί με τα πασχαλινά αυγά τα παιδιά έλαβαν και γλυκά από την οικοδέσποινα Νατάσα Μεταξά!

Η ανησυχία των διοργανωτών πως η σημαντική αυτή διοργάνωση του συλλόγου, που τόση χαρά έδωσε στα παιδιά, δεν θα πραγματοποιούνταν λόγω κακοκαιρίας δεν συνέβη και όλα πήγαν καλά καθώς άρχισε να ψιχαλίζει αμέσως μετά τον τερματισμό της επιτυχημένης αυτή Πασχαλινής εκδήλωσης!

Τέλος, ευχή όλων ήταν και του χρόνου καθώς και καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα σ’ όλους!!!

Σπύρος Καγκάδης

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.