Κοινωνία

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ημερίδα με θέμα “Παιδική Παχυσαρκία και επιπτώσεις”

115views

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ημερίδα με θέμα //Παιδική Παχυσαρκία και επιπτώσεις// που διοργάνωσε το Πανελλήνιο Περιοδικό Πατρινόραμα στην αιθουσα της Φιλαρμονικής Πατρών με ομιλήτές

Τον Ακαδημαικό και Διάσημο καθηγητής Παιδιατρικής και Ενδοκρυνολογίας κ Γεώργιο Χρούσο και την Διακεκριμένη Παιδίατρο Ενδοκρυνολογίας κ Μπέσυ Σπηλιώτη ποθ αφησαν άριστες εντυπώσεις.

Αριστες επισης εντυπώσεις αφησαν οι εξαιρετικές κυρίες Αννυ Ονουφρίου ερμηνεύτρια και Αμαλία Αντωνοπούλου στο πιάνο και εδωσαν μια αναταση ψυχής στο παρευρισκόμενο κοινό.

Ευχαριστούμε τον Ακαδημαικό κ Χρούσο για την εξαιρετική τιμή που μας έκανε και την κ Σπηλιώτη και τις κυρίες του Μουσικού μέρους.Υγεία και κάθε καλό σε όλους.

Την εκδήλωση συντόνισε ο Αχιλλέας Παπαδιονυσίου

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.