Ελλάδα-Διεθνή

Με μεγάλη επιτυχία παρουσίαστηκαν τα δύο βιβλία του Ιωάννη Π. Α. Ιωαννίδη και του αγγλικού “VARIATIONS ON THE ART OF THE FUGUE AND A DESPERATE RICERCAR (2022)”

421views

Με μεγάλη επιτυχία παρουσίαστηκαν τα δύο πρόσφατα βιβλία του Παγκοσμίου φήμης καθηγητή του Πανεπιστημίου του Stanford Ιωάννη Π. Α. Ιωαννίδη ΛΟΓΩ ΚΡΥΜΜΕΝΑ ΛΟΓΟΚΡΙΜΕΝΑ. Σχεδόν ημι-ιστόρημα (2020) και το αγγλικό e-book VARIATIONS ON THE ART OF THE FUGUE AND A DESPERATE RICERCAR (2022) την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2022 στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου ΜyΜayHotel& Εvents

Την εκδήλωση προλόγησε η πρόεδρος του Συλλόγου Νέων Καλλιτεχνών Πατρών Έφη Αναλυτή.

Τα δύο βιβλία παρουσίασαν ο συγγραφέας, διευθυντής του περιοδικού Νέο Πλανόδιον Κώστας Κουτσουρέλης, και η καρδιολόγος-εντατικολόγος Έλενα-Διοτίμα Μιχαλοπούλου.

Την εκδήλωση συντόνισε ο Αχιλλέας Παπαδιονυσίου.

Στον συγγραφέα απονεμήθηκε τιμητική διάκριση για την προσφορά του στην επιστήμη και τον πολιτισμό, μετά το πέρας της εκδήλωσης.
Και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Κωστής Παλαμάς κ Θεόδωρος Μαλλιάς του πρόσφερε εκ μέρους του Συλλόγου το Διγλωσσο Βιβλίο του Ολυμπισμός-Κωστης Παλαμάς.

 

 

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.