ΚοινωνίαΠολιτισμός

Με μεγάλη επιτυχία γιόρτασαν τη Μάσκαρα στα Τζαννάτα!

302views

Με μεγάλη επιτυχία γιόρτασαν τη Μάσκαρα στα Τζαννάτα!

Παρουσία πλήθους κόσμου (μικρών και μεγάλων,) άφθονου φαγητού και ποτού, μεγάλο κέφι, μασκαρεμένων όλων των ηλικιών και πλούσιων δρώμενων γιορτάστηκε το μεσημέρι της Κυριακής η Μάσκαρα στα Τζαννάτα!

https://fb.watch/iEM_9KHhKB/

Η αρχή των πλούσιων δρώμενων έγινε, όπως μπορείτε να δείτε στο πρώτο βίντεο μου, με τις παραδοσιακές “Καντρίλες” του Χορευτικού Όμιλου Ελειού Πρόννων Κεφαλονιάς “Το Ξώμερο” από την Πάστρα!

https://youtu.be/WgOhebln21g

Το επόμενο δρώμενο ήταν αυτό του κλασσικού (με όμορφες Κεφαλονίτικες αναφορές) “Μπάρμπα Γιάννης ο Κανατάς” από το Θεατρικό Εργαστήρι Τζαννάτων του θεατρικού δάσκαλου και σκηνοθέτη Σταύρου Παπαδάτου!

https://youtu.be/8n8KpVa4oYs

Η χαρά των μικρών και μεγάλων ήταν μεγάλη καθ’ όλη την διάρκεια της εκδήλωσης, γέλασαν με την καρδιά τους και ευχήθηκαν “και του χρόνου!”

Σπύρος Καγκάδης

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.