Αθλητισμός

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το OPEN Πρωτάθλημα Ε3 της ΣΤ Ένωσης Αντισφαίρισης

201views

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το OPEN Πρωτάθλημα Ε3 της ΣΤ Ένωσης Αντισφαίρισης που φιλοξένησε ο Όμιλος μας για τις κατηγορίες αθλητών κάτω των 12 και κάτω των 16 ετών, καθώς και το OPEN Προπαιδικό τουρνουά Junior για αθλητές κάτω των 10 ετών.

Στο τουρνουά συμμετείχαν οι αθλητικοί όμιλοι από Πρέβεζα, Καλαμάτα, Πάτρα Ζάκυνθο και Αθήνα.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα είχαν ως εξής :

Στην κατηγορία U12

Στα Κορίτσια πρώτη αναδείχθηκε η ΛΟΥΚΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΕΛΕΝΗ από την ΑΕΤ ΝΙΚΗ ΠΑΤΡΩΝ και τη δεύτερη θέση έλαβε η ΑΝΑΛΥΤΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ του ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΥ ΟΑ.

Στα Αγόρια πρώτος αναδείχθηκε ο ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ από το ΧΡΥΣΟ ΠΑΤΡΑΣ και τη δεύτερη θέση έλαβε ο ΜΠΑΤΖΑΚΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ από το ΧΡΥΣΟ ΠΑΤΡΑΣ.

Στην κατηγορία U16

Στα Κορίτσια πρώτη αναδείχθηκε η ΛΙΑΓΚΡΙΔωΝΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ του ΓΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΠΑΛΑΣΚΑΣ, τη δεύτερη θέση έλαβε η ΠΡΟΚΟΠΙΟΥ ΑΣΗΜΙΝΑ από τον ΑΟΑ ΚΗΦΙΣΙΑΣ

Στα Αγόρια πρώτος ο ΒΕΡΥΚΟΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ από τον ας ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ ΝΤΕΡΗ, δεύτερος ο ΓΡΙΒΑΚΗΣ δημητριοσ του ΖΑΚΥΝΘΙΝΟΥ ΑΟΑ.

Τα αποτελέσματα στο προπαιδικό είχαν ως εξής:

Στα Αγόρια, πρώτη θέση ΤΟΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ του ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΥ ΟΑ, δεύτερη θέση ΒΕΡΥΚΟΚΟΣ ΟΡΕΣΤΗΣ του ας ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ ΝΤΕΡΗ

Στο consolation πρώτη θέση ΜΥΛΩΝΑΣ ΔΙΟΝΥΣΗΣ του ΖΑΚΥΝΘΙΝΟΥ ΑΟΑ και δεύτερη θέση ΠΑΠΑΔΑΤΟΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ του ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΥ ΟΑ

Αφού ολοκληρώθηκαν οι αγώνες, έγινε ένας επιπλέον αγώνας μεταξύ δύο αθλητριών του Κεφαλληνιακού ΟΑ κάτω των 10 ετών, καθώς στην κατηγορία τους αυτή τη χρονιά δεν συμπληρώθηκε ταμπλό. Την πρώτη θέση κατέκτησε η ΛΙΝΑΡΔΑΤΟΥ ΜΑΡΙΖΑ και τη δεύτερη η ΓΚΡΕΫ ΆΝΝΑ ΣΟΦΙΑ.

Τους αγώνες τίμησαν με την παρουσία ο Δήμαρχος Αργοστολίου κ. Θεόφιλος Μιχαλάτος , ο κ. Γιώργος Τσιλιμιδός Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Πολιτισμού, ο αντιπεριφερειάρχης κ.Τραυλός Στάυρος, ο κ. Νίκος Μοντεσάντος, μέλος του ομίλου και του ΔΣ της ομοσπονδίας, ο κ. Δημήτρης Σπανός περιφερειακός Σύμβουλος, και ο Πρόεδρος της ΣΤ Ένωσης κ. Λούκας Λουκάτος.

Οι απονομές πραγματοποιήθηκαν από τον αντιπεριφερειαρχή κ Τραυλό, από τον Πρόεδρο της ΣΤ Ένωσης κ. Λουκά Λουκάτο και από την πρόεδρο του Ομίλου κα Ελένη Ανδρεόλα.

Συγχαίρουμε όλα τα παιδιά για τη συμμετοχή τους.

Συγχαίρουμε όλους τους αθλητές και αθλήτριες του ομίλου μας για την καλή αγωνιστική παρουσία τους και τους προπονητές του Ομίλου κ. Κόμητα και κ. Αντωνάτο για το καλό προπονητικό τους έργο.

Ευχαριστούμε τον Δήμο Αργοστολίου για την καλή συνεργασία και ιδιαίτερα τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού- Πολιτισμού κ. Γιώργο Τσιλιμιδό.

Ευχαριστούμε τον επιδιαιτητή Κώστα Τόλη για την άψογη διοργάνωση.

Επίσης ευχαριστούμε την Ionion Pelagos Lines και τον κ Λιάτο για την ευγενική τους χορηγία.

Ο κεφαλληνιακός Όμιλος Αντισφαίρισης ευχαριστεί όλους όσους συνέβαλαν για την επιτυχία της διοργάνωσης, όσους τίμησαν με την παρουσία τους, στήριξαν και εμψύχωσαν από τις κερκίδες τους συμμετέχοντες.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τη μεγάλη γιορτή του KEFALONIA OPEN 29 Ιουλίου με 6 Αυγούστου!

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Η Πρόεδρος

Ο Γραμματέας

Ανδρεόλα Ελένη

Μπόβολος Χαράλαμπος

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.