Ελλάδα-ΔιεθνήΠολιτισμός

Με επιτυχία η παρουσίαση του βιβλίου της Μαρίας Παναγιωτακοπούλου “Κωστής Παλαμάς Οι μούσες που αγάπησα” στην Πάτρα

210views

ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΥ-ΠΑΛΑΜΑΣ

Με απολυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του βιβλιου της Μαριας Παναγιωτακοπουλου ” Κωστής Παλαμας Οι Μουσες Που Αγάπησα ‘ απο τις εκδόσεις Ηδυφωνο σημερα Τριτη 21 Μαρτιου στις 19 30 μ.μ. ημερα γιορτης για την ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΠΟΙΗΣΗΣ .

Η εκδήλωση ελαβε χωρα στην ΣΤΕΓΗ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ στην Πάτρα

Στο σπίτι που γεννήθηκε ο Παλαμάς . Η συγγραφέας μας αποκαλύπτει…..Το βιβλίο που έγραψα εγώ αφορά την ερωτική ζωή του Παλαμά και το μουσικό cd με μελοποιημένη ερωτική ποιηση ειναι από τον Σάκη Παπαδημητρίου.

Αποσπάσματα από το βιβλίο διαβάσε η Σοφία Παπαδοπούλου-Βασιλοπούλου και τα μελοποιημένα ερωτικά ποιήματα του Παλαμά ερμηνεύσε η Έλενα Λεώνη. Στην εκδήλωση συμμετέιχε ο ποιητής Γιώργος Σπηλιώτης που εκάνε μικρή αναφορά για την ερωτική ζωή του ποιητή ενώ τον συντονισμό έιχε ο Αχιλλέας Παπαδιονυσίου. Πληθος κόσμου απόλαυσε την μαγική βραδιά με ποίηση και μελωδίες.

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.