Αθλητισμός

Με επιτυχία διεξήχθη ο αγώνας Φώκεια 2022

985views

Ρεπορτάζ και φωτογραφίες Κατερίνα Φωκά

Το Σάββατο 6 Αυγούστου διεξήχθη στο Βαλεριάνο ο αγώνας δρόμου Φώκεια 2022. Μια διοργάνωση του συλλόγου Βαλεριαναίων το Κορώνι.

Ο αγώνας έγινε προς τιμή του θαλασσοπόρου Ιωάννη Φωκα “ Juan De Fuca “ , με σκοπό να προάγει τον αθλητισμό , την άμιλλα και το πνεύμα του ευ αγωνίζεσθαι.

Η αφετηρία και ο τερματισμός ήταν στην πλατεία του Βαλεριάνου Ιωάννης Φωκας . Ένας αγώνας 8.3 χιλιομέτρων σε μια πανέμορφη διαδρομή τον γύρο του Ελειού .

Προηγήθηκαν παιδικοί αγώνες για παιδιά μέχρι 12 ετών . Στην διαδρομή των 8.3 χιλιομέτρων νικητές στους άντρες  ήταν οι : πρωτος Κούρκο Μασιμιλιάνο , δευτερος Στεφανατος Χρήστος και τρίτος  Ρογελ Γκίζ.

Στις γυναίκες πρώτη τερμάτισε η Καραμπέτσου Κατερινα , δεύτερη η Τζενη Σίλβα και Τρίτη η Έλενα Νικολς.

Πολλά συγχαρητήρια στα μέλη του νεοσύστατου συλλόγου το Κορώνι και ας τους γνωρίσουμε. Αγγελική Χάλδα Πρόεδρος, Μάκης Χάλδας αντιπρόεδρος, Νίκος Θωμάς ταμίας, Αγγελική Λουρδά γραμματέας, Γιώργος Παναγιώτοπουλος μέλος και Άρης Λουρδάς μέλος.

 

 

 

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.