Πολιτισμός

Μεταξάτειο Κληροδότημα Αδελφότητα Κεφαλλήνων και Ιθακησίων Πειραιά

195views

ΜΕΤΑΞΑΤΕΙΟ ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑ – ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΚΕΦΑΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΙΘΑΚΗΣΙΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑ

Συνάντηση με τον πρόεδρο και τον Γραμματέα της ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ ΚΕΦΑΛΛΗΝΩΝ και ΙΘΑΚΗΣΙΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑ κ κ Παύλο Σκλαβούνο και Σταύρο Καρούσο , είχα κατά την παραμονή μου στην Αθήνα , όπου τους ανέπτυξα τίς μέχρι τώρα ενέργειες μου για την ενεργοποίηση της διαθήκης της Μαρίας Μεταξατου για την μετατροπή της οικίας της σε φοιτητική εστία για τους Επτανήσιους και Κεφαλλήνες σπουδαστές .

Στην Αδελφότητα συνάντησα «ευήκοα ώτα» που με άκουσαν με προσοχή και μέγιστο ενδιαφέρον για το θέμα . Άλλωστε η παράδοση της ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ σε αυτό το θέμα έχει την πρωτοπορία ( Διονύσιος Κουγιανός , Ευάγγελος Σπαθής) .

Προγραμματίσαμε τις επόμενες συναντήσεις με εμπλεκόμενους παράγοντες και φορείς και θέσαμε τα χρονοδιαγράμματα των ενεργειών μας , οι οποίες θα ανακοινωθούν από τον Πρόεδρο της Αδελφότητας κ Παύλο Σκλαβούνο.

Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο και τον Γραμματέα για την υποδοχή την φιλοξενία και το ενδιαφέρον τους για το σπουδαίο αυτό θέμα .

Σωτήρης Κουρής 26/4/2023

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.