Πολιτική

Μία νέα θητεία ξεκινά από τη Δευτέρα 1 Ιανουαρίου για την Δημοτική Αρχή Μιχαλάτου

181views

Στο κατάμεστο Δημοτικό Θέατρο “Ο Κέφαλος” στο Αργοστόλι πραγματοποιήθηκε η ορκωμοσία του Δημάρχου Θεόφιλου Μιχαλάτου, ο οποίος επανεκλέχθηκε μετά και τη σαρωτική νίκη του στις εκλογές του Οκτωβρίου, των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου, των Προέδρων και των Συμβούλων των Δημοτικών Κοινοτήτων του Δήμου, η θητεία των οποίων ξεκινά την Δευτέρα 1η Ιανουαρίου 2024.

Η αίθουσα γέμισε με κόσμο, με συγγενείς και φίλους αλλά και υποστηρικτητές που είχαν συγκεντρωθεί από νωρίς και τα χαμόγελα περίσσευαν για το ξεκίνημα της νέας θητείας.

Η ορκωμοσία ξεκίνησε μελωδικά με την Χορωδία και Μαντολινάτα του Δήμου Αργοστολίου και μαέστρο το Άγγελο Μουρελάτο να κάνει την εμφάνισή της στην αίθουσα του θεάτρου και να αφιερώνει τραγούδια αλλά και τα κάλαντα στους παρευρισκομένους εισπράττοντας το θερμό χειροκρότημα.

Την τελετή ορκομωσίας ευλόγησε ο σεβ. Μητροπολιτης Κεφαλληνίας κ.Δημήτριος δίνοντας τις ευχές του για τη Δημοτική Αρχή, με τον Γιάννη Κουρούκλη και τα μέλη της Λαικής Συσπείρωσης να δίνουν πολιτικό όρκο.

Στην ομιλία του ο επανεκλεγείς Δήμαρχος Θεόφιλος Μιχαλάτος έδωσε τις ευχές του για τη νέα χρονιά, μια καλή και δημιουργική θητεία σε όλους στέλνοντας το μήνυμα “Θα σταθούμε αντάξιοι της εμπιστοσύνης σας”, τονίζοντας την ανάγκη συνεργασία όλων των παρατάξεων για το καλό του τόπου.

Χαιρετισμό απηύθυναν ο Βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης Παναγής Καππάτος, ο απερχόμενος Αντιπεριφερειάρχης Σταύρος Τραυλός, ο νέος Αντιπεριφερειάρχης Σωτήρης Κουρής, ο Δήμαρχος Ιθάκης Διονύσης Στανίτσας που τίμησε την εκδήλωση με την παρουσία του, καθώς και οι επικεφαλείς των παρατάξεων “Λαικής Συσπείρωσης” Γιάννης Κουρούκλης, “Παρόν και Μέλλον”, Νίκος Ανουσάκης, “Κεφαλονιά, Νησί για όλους”, Αλέξανδρος Παντελειός, “Ισχυρή Κεφαλονιά” Αλέξανδρος Παρίσης.

 

Εκ μέρους της τοπικής κοινότητας Ληξουρίου ο Άγγελος Γαλάτης, από τη Σάμη ο Αντιδήμαρχος Σπύρος Σπαθής

Στη συνέχεια υπέγραψαν και οι 25 δημοτικοί σύμβουλοι Αργοστολίου καθώς τα μέλη των τοπικών συμβουλίων και οι Πρόεδροι των Κοινοτήτων από όλο το Δήμο Αργοστολίου.

Η τελετή ορκωμοσίας τελείωσε με ευχές για Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά με δημιουργική θητεία για όλους!

 

 

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.